William - Kate Middleton: Αυτό είναι το διαμέρισμά τους στο παλάτι του Kensington (pics & videos)
VIP Life

William - Kate Middleton: Αυτό είναι το διαμέρισμά τους στο παλάτι του Kensington (pics & videos)

William - Kate Middleton: Με την αισθητική της Δούκισσας του Cambridge η διακόσμηση του χώρου

Ο William και η Kate Middleton από την ημέρα που παντρεύτηκαν ζουν στο παλάτι Kensington. Πριν εγκατασταθούν, η Kate Middleton διαμόρφωσε το διαμέρισμα 1A του τεράστιου παλατιού με βάση την αισθητική της, όπως ακριβώς είχε πράξει και η πριγκίπισσα Diana.

Εκεί περνούν τις περισσότερες ημέρες του έτους μαζί με τα παιδιά τους, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis

Φυσικά η βασιλική οικογένεια διαθέτει αρκετά , κάστρα, παλάτια και εξοχικές κατοικίες.

Και μπορεί να έχουμε δει πολλά πλάνα από το παλάτι του Buckingham όπου μένει η βασίλισσα Ελισάβετ στο Λονδίνο αφού μέρος του παλατιού είναι ανοιχτό στο κοινό.

https://www.instagram.com/p/B_VhLyVFwro

Όμως ελάχιστα πλάνα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τη μόνιμη κατοικία του Πρίγκιπα William και της Δούκισσας Kate Middleton στο Kensington Palace.

Την διακόσμηση του σαλονιού και το γούστο της Kate είχαμε την ευκαιρία να την δούμε κατά τη διάρκεια επίσκεψης των Obama το 2016, όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες.

Τα χρώματα που επικρατούν είναι φωτεινά και κυρίως ροζ, λευκό και κίτρινο, ενώ βελούδινα και φλοράλ μαξιλάρια, κουρτίνες, κορνίζες και διακοσμητικά βάζα στολίζουν το χώρο. Τα έπιπλα φυσικά είναι κυρίως αντίκες, υπάρχουν όμως και έπιπλα από εταιρείες που πωλούν έπιπλα φτηνά και ασυναρμολόγητα. Στο σαλόνι υπάρχει και μια φωτογραφία της αδικοχαμένης Νταϊάνα με τους γιους της.

Το ζευγάρι έχουν τα δικά τους ξεχωριστά δωμάτια γραφεία. Της Kate είναι κοντά στο σαλόνι ενώ του William που διαθέτει τζάκι και χρυσούς καθρέφτες, είναι σε άλλο σημείο του παλατιού

https://www.instagram.com/p/B-S_MnclCSg

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί το εσωτερικό του διαμερίσματος του William και της Kate Middleton:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved