Ένα σοβαρό ατύχημα υπήρξε life changing για την ζωή της Νεφέλης (Γράφει αποκλειστικά στο Queen.gr η Majenco)
VIP Life

Ένα σοβαρό ατύχημα υπήρξε life changing για την ζωή της Νεφέλης (Γράφει αποκλειστικά στο Queen.gr η Majenco)

Πριν λίγες μέρες καθώς χάζευα στο instagram έπεσα πάνω στα Stories από το Live Feed που είχε κάνει η Νεφέλη Γεωργαλά. Έπαθα ένα σοκ, γνωρίζοντας την άπειρα χρόνια, το Body language της ήταν φανερά ενοχλημένο και καθώς προχωρούσε το βίντεο, συννειδητοποίησα πως το γλυκό μας κορίτσι είχε φάει τρελό bullying από ανθρώπους που είναι ανίδεοι και απρόσεκτοι / αδιάφοροι - careless, που δεν σέβονται και δεν ξέρουν πως να ακούν σωστά αλλά και να ενημερώνονται ως προς την παραπάνω μόρφωσή τους, το ένα βήμα πιο πάνω έστω και εν έτη 2020 μπορούν κάλλιστα να μπουν στο Google και να κάνουν μια σωστή έρευνα ως “ειδικοί γιατροί & διατροφολόγοι” που είναι για να δουν πώς είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ γνωστό το πόσο καλό κάνει το Cleansing του οργανισμού με διάφορους συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών και ειδικά το Celery juicing.

Υπάρχουν ειδικά μέρη ανά τον κόσμο που μπορείς να πας για Cleansing, είτε είναι για να καθαρίσει ο οργανισμός σου από τοξίνες, φάρμακα, για να χάσεις βάρος, για fertility, για detox, για δερματολογικές παθήσεις κοκ.

Ένα από αυτά είναι και το Simply Healing Centre ( https://www.simplyhealingcentre.com ) στο Sussex και έχω πάει, ήταν εμπειρία ζωής ( θα σας μιλήσω για αυτό σε άλλο ποστ), και έχω συζητήσει με διάφορο κόσμο που ήταν εκεί ο καθένας για διαφορετική περίπτωση. Κράτησα επαφή με όλους που γνώρισα εκεί και όλοι είχαν να πουν για το πόσο τους άλλαξε η ζωή τους με την εμπειρία αυτή.

Με το που τελείωσα να βλέπω το βίντεο αυτό της Νεφέλης επικοινώνησα αμέσως μαζί της και παρόλη την διαφορά ώρας που έχουμε, μιας και βρίσκεται στην Σιγκαπούρη μιλήσαμε αρκετή ώρα σε διάλεκτο που μπορούσαμε ορθά να επικοινωνήσουμε μιας και από θέματα υγείας δικά μου, αλλά και επειδή έχω διαβάσει και το έχω ψάξει πάρα πολύ για τα διάφορα cleansing ειδικά για το Celery Juicing, παρακολουθώντας το Medical Medium ( www.instagram.com/medicalmedium ) μαζί με 2.5 Εκκατομύρια κόσμο ορθά έκανε η Νεφέλη και μοιράστηκε την εμπειρία της με τον κόσμο της, τους Followers της χωρίς να έχει κάποιο οικονομικό κέρδος από αυτό παρά μόνο στην ΥΓΕΙΑ της.

Της ζήτησα να μου περιγράψει γραπτώς για να μοιραστεί μαζί σας την περιπέτεια υγείας της, και για το πως ξεκίνησε η απόφαση της να διαλέξει αυτόν τον Healthy τρόπο ζωής, που την ώθησε στο καθημερινό Celery Juicing που by the way θα το ξεκινήσω άμεσα και εγώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved