Kardashians: Το αστρονομικό ποσό που δίνουν για αγορές, σπίτια και λούσα - Πολλά τα... εκατομμύρια!
VIP Life

Kardashians: Το αστρονομικό ποσό που δίνουν για αγορές, σπίτια και λούσα - Πολλά τα... εκατομμύρια!

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν πήρε διαζύγιο από τον τότε σύζυγο της Κρις Χάμφρις, τα νομικά έγγραφα του διαζυγίου τους αποκάλυψαν ότι τα μηνιαία έξοδα της Κιμ την εποχή εκείνη ήταν περίπου 44.000 δολάρια.

Ξόδευε περίπου 27.250 δολάρια για ρούχα, 10.698 δολάρια σε υποθήκες και 6.000 δολάρια σε γυμναστική και ταξίδια.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι αυτό συνέβη το 2014, πριν παντρευτεί τον Κάνιε Γουέστ, μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει ότι τα έξοδα της από τότε έχουν δεκαπλασιαστεί.

Το παιδικό σπίτι του Κάνιε Γουέστ

Ο ράπερ, επιχειρηματίας και πλέον δισεκατομμυριούχος Κάνιε Γουέστ, απέκτησε πρόσφατα το σπίτι στο οποίο έζησε τα παιδικά του χρόνια. Το σπίτι βρίσκεται στο Σικάγο και αγοράστηκε έναντι 225.000 δολαρίων, όσο δηλαδή κάνει ένα καλό διαμέρισμα στην Αθήνα, μόνο που εκείνος το πήρε απλώς για τις αναμνήσεις, καθώς το ζευγάρι έχει αρκετά ακόμα σπίτια. Το σπίτι είχε κατασχεθεί και πριν από αρκετά χρόνια άρχισε να γκρεμίζεται, έως ότου το αγόρασε ο πρώην συνεργάτης του ράπερ Rhymefest.

Το αρχικό σχέδιο ήταν το κτίριο να χρησιμοποιηθεί ως «θερμοκοιτίδα τέχνης», αλλά τελικά εγκαταλείφθηκε. Στη συνέχεια νέχεια ανακοίνωσαν ότι θα το κατεδαφίσουν, επειδή θα κοστίσει λιγότερο να χτίσουν ένα καινούριο από την ανακαίνιση, επειδή ήταν εγκαταλελειμμένο για χρόνια.

Δεν έχουν ποτέ χρήματα επάνω τους

Ο Έλληνας σωματοφύλακας της Κιμ Καρντάσιαν, Ντέμης Βαλκάνος, έκανε πρόσφατα μια αποκάλυψη σχετικά με τη σχέση που έχει η Κιμ με τα χρήματα.

«Ποτέ δεν πληρώνουν οι Καρντάσιανς, ώστε να μην υπάρχει ποτέ το κριτήριο ότι δεν έδωσαν μεγάλο φιλοδώρημα. Πάντα πληρώνει η ομάδα μας ή ο προσωπικός βοηθός της, κάποιος από εμάς. Δεν έχει ποτέ λεφτά επάνω της, ούτε κάρτα, στην τσάντα έχει μόνο το κινητό της», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Βαλκάνος.

Οι πλαστικές της Κρις Τζένερ

Η μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, εκτός απο manager των παιδιών της είναι μια γυναίκα που πατά στα πόδια της και κάνει τα πάντα για να είναι τέλεια.

Η Τζένερ, η οποία χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου, έχει μανία με τις πλαστικές επεμβάσεις και θέλει να δείχνει πιο νέα από τις κόρες της.

Η αδερφή της, Κάρεν Χιούτον, αποκάλυψε τα πάντα για τις πλαστικές της Κρις, ενώ ήταν αυτή που έδωσε στη δημοσιότητα και το διαζύγιο της. Η αδερφή της λοιπόν αποκάλυψε πως η μητέρα των Καρντάσιαν είναι ματαιόδοξη και εγωκεντρική, ενώ έχει μανία με τις πλαστικές επεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, με βάση τα λεγόμενο της Κάρεν, η Κρις έχει υποστεί πολλές πλαστικές επεμβάσεις, όπως αυξητική στήθους, αμέτρητα μπότοξ, λίφτινγκ προσώπου και πολλά άλλα. Όλα αυτά ανέβασαν το ποσό το οποίο έφτασε το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το εξωφρενικό ποσό που ξοδεύει η Κάιλι Τζένερ για security κάθε μήνα

Η Κάιλι Τζένερ ξοδεύει μια διόλου μικρή περιουσία για την ασφάλειά της, κάθε μήνα, σε εταιρείες security. Η Κέιτλιν Τζένερ, που συμμετέχει αυτή την εποχή στο σόου "I'm α Celebrity. Get Me Out of Here!" αποκάλυψε στον αέρα το ιλιγγιώδες ποσό που ξοδεύει η οικογένεια Καρντάσιαν - Τζένερ για την ασφάλειά της κάθε μήνα.

Η 70χρονη σχολίασε περιπαικτικά ότι όπου και να πάνε υπάρχουν άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας «κυριολεκτικά παντού» και πως η μικρότερη κόρη της, η 22χρονη Κάιλι Τζένερ, ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα για την προστασία της. Η Κάιλι Τζένερ σίγουρα έχει τα λεφτά για αυτή την απαραίτητη πολυτέλεια, αφού πούλησε πριν λίγες ημέρες και το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο της εταιρείας καλλυντικών Kylie Cosmetics στην Coty, έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Σου βάζω στοίχημα ότι η Κάιλι ξοδεύει κάπου ανάμεσα στα 300.000 και 400.000 τον μήνα», για ασφάλεια, είπε χαρακτηριστικά η Κέιτλιν. «Μιλάμε για πάρα πολλά λεφτά».

Η Ολυμπιονίκης παραδέχθηκε πως είναι «θλιβερό» που τα παιδιά της πρέπει να έχουν συνέχεια άνδρες ασφαλείας να τους ακολουθούν αλλά με την πάροδο του χρόνου εξοικειωθήκαν με αυτή την κατάσταση. «Το έχουν συνηθίσει. Το κάνουν "από πάντα"», είπε η Κέιτλιν.

Το αστρονομικό ποσό που δίνουν για την ασφάλειά τους.

Η διάσημη οικογένεια έκανε πρώτη της προτεραιότητα την ασφάλειά της, μετά το φθινόπωρο του 2016, που ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι. Η 39χρονη τότε Κιμ ήταν μόνη της στην σουίτα του "No Address Hotel". Είχε ταξιδέψει στην γαλλική πρωτεύουσα για την εβδομάδα μόδας μαζί με κοσμήματα και αξεσουάρ πολλών εκατομμυρίων.

Οι δράστες εισέβαλαν στο δωμάτιο και έδεσαν την Καρντάσιαν φεύγοντας με κοσμήματα αξίας πολλών εκατομμυρίων. «Μόλις είχα μπει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Είχα πέσει να κοιμηθώ και τότε άκουσα ανθρώπους να ανεβαίνουν τη σκάλα τρέχοντας. Ήθελαν το δαχτυλίδι και τα κοσμήματά μου, για αυτό δεν αντιστάθηκα. Απλώς τους τα έδωσα όλα και μετά με έδεσαν. Έβαλα ταινία γύρω από τα μάτια και το στόμα μου. Ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω βιώσει σε όλη μου τη ζωή, σκεφτόμουν ότι επρόκειτο να πεθάνω. Προετοιμαζόμουν για τη στιγμή που θα με πυροβολούσαν και θα με σκότωναν», είχε πει.

Το ποσό που δίνει η Κιμ στην στιλίστρια της

Πρόσφατα έγινε γνωστό το ποσό που δίνει στη στυλίστριά της για να υπογράφει όλες τις εμφανίσεις της και πραγματικά μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι αστρονομικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Telegraph, η Christine Centenera, η οποία είναι και διευθύντρια μόδας στη Vogue Australia πληρώνεται με 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο.

Ναι, φαίνεται πως η Κιμ Καρντάσιαν είναι πολύ γενναιόδωρη με την ομάδα της, αφού θέλει να απαρτίζεται πάντα από τους καλύτερους, χωρίς στιγμή να λογαριάζει τα χρήματα -όσο εύκολα τα βγάζει, τόσο εύκολα τα ξοδεύει.

Πέρα από ριάλιτι σταρ, όμως, είναι και μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας. Άλλωστε «χρεώνει» και λαμβάνει σχεδόν 1 εκατ. δολάρια για κάθε ποστ στο instagram, πέρα από τα έσοδα της οπο τη σειρο ρούχων, από τη σειρά καλλυντικών, από τη σειρά αξεσουάρ, από τη σειρά στην τηλεόραση και από τις εφαρμογές και παιχνίδια για το κινητό.

Αν αναρωτιέστε τι τα κάνει όμως τόσα χρήματα, μάθετε πως έχει δώσει 440.000 δολάρια για διακοπές στις Μπαχάμες και σχεδόν 750.000 δολάρια για μια τουαλέτα με επίστρωση χρυσού. Και όμως αυτά δεν είναι τα πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει.

Τα 5 πράγματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας

  • Lamborghini Aventador LP 700-4 - 750.000 ευρώ.

Αυτό το αυτοκίνητο ήταν ένα από τα δώρα της Κιμ στον σύζυγο της Κάνιε Γουέστ για τα 35α γενέθλιά του.

  • Κρεβάτια Savoir Royal State - 1 εκατ. ευρώ

Για την έπαυλη της στο Μπελ Ερ στην Καλιφορνια η Κιμ αποφάσισε πως θέλει τα πιο ακριβά κρεβάτια του κόσμου, οπότε αγόρασε έξι από τα 60 συλλεκτικά κρεβάτια που κατασκευάστηκαν για την 60η επέτειο της ενθρόνισης της βασίλισσας Ελισάβετ.

  • Ψυγείο με Swarovski - 1 εκατ. ευρώ

Σχεδόν όλα φαίνεται να είναι συλλεκτικά σε αυτό το σπίτι. Ακόμα και στην κουζίνα, αφού εκεί τοποθέτησε ένα ψυγείο πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα!

Το ψυγείο είναι στολισμένο από πάνω μέχρι κάτω με κρύσταλλα Swarovski.

  • Έπαυλη στην περιοχή Hidden Hills - 20 εκατ. ευρώ

Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε την έπαυλη αυτή από τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και περιλαμβάνει 8 υπνοδωμάτια, 10 μπάνια, 2 πισίνες και 2 αμπελώνες. Βέβαια, μετά την αγορά έκανε την «απαραίτητη» ανακαίνιση και πλέον η αξία της έπαυλης ανέρχεται σε 60 εκατ. δολάρια.

  • Διαμέρισμα Airbnb στη Νέα Υόρκη - 30 εκατ. ευρώ

Στην κορυφή των «αγορών» της βρίσκεται ένα διαμέρισμα Airbnb. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν είναι αγορά, καθώς η Κιμ Καρντάσιαν νοίκιασε αυτό το... διαμέρισμα με 5 υπνοδωμάτια και τις 7 βεράντες για ένα μήνα για την ίδια και την οικογένεια της.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved