Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Ο γάμος της αναβλήθηκε και δεν φαντάζεστε τι ξεκίνησε να κάνει στην καραντίνα!
VIP Life

Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Ο γάμος της αναβλήθηκε και δεν φαντάζεστε τι ξεκίνησε να κάνει στην καραντίνα!

Μπορεί ο γάμος της να αναβλήθηκε, καθώς επρόκειτο να παντρευτεί τον Μάιο, στην Ελλάδα, με τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, όμως η τέως πριγκίπισσα Θεοδώρα βρήκε τρόπο να γεμίσει τον χρόνο της με κάτι που αγαπά πολύ.

Συγκεκριμένα, την περίοδο της καραντίνας αποφάσισε να κάνει διαδικτυακά μαθήματα υποκριτικής και να εξελιχθεί περισσότερο στον χώρο του θεάτρου.

Γι’ αυτό και μέσω Instagram η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συνομίλησε αρκετές φορές με δύο καλούς της φίλους, ανθρώπους που εκτιμά πολύ.

Τον Brandon Cohen, που είναι κυνηγός ταλέντων, και τον Michael Testa, ο οποίος είναι υπεύθυνος κάστινγκ σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Η ίδια θέλει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της πάνω στην υποκριτική, αλλά και να μιλά με ανθρώπους που θαυμάζει και τη βοηθούν να γίνει καλύτερη.

Οι δύο άνδρες έχουν μεγάλη εμπειρία, ενώ γνωρίζουν τις δυνατότητες της γαλαζοαίματης ηθοποιού. Σημειώνεται ότι η τέως πριγκίπισσα Θεοδώρα, τό τέταρτο τέκνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Άννας - Μαρίας της Ελλάδας και της Δανιμαρκίας, γεννήθηκε το 1983 στο Λονδίνο. Μεγάλωσε εκεί και αργότερα εγκαταστάθηκε στο Λος Αντζελες.

Η Θεοδώρα φοίτησε στο φημισμένο σχολείο θηλέων Woldingham, στην επαρχία του Σάρεϊ, και εκεί ανακάλυψε το πάθος της για την ηθοποιία.

Σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία και τις ΗΠΑ, ενώ έκανε και μεταπτυχιακό στην κλασική ευρωπαϊκή υποκριτική.

Μια σημαντική συνεργασία ήταν ο ρόλος της στη σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved