Μίντλετον - Μαρκλ: Έγιναν από δυο χωριά χωριάτισσες για ένα… καλσόν!
VIP Life

Μίντλετον - Μαρκλ: Έγιναν από δυο χωριά χωριάτισσες για ένα… καλσόν!

Μίντλετον - Μαρκλ: Όταν η φράση «σιγά μην σκίσεις κανά καλσόν» αποκτά ένα κάποιο νόημα!

Το ότι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ δεν «πήγαινε» η μία την άλλη το ξέραμε από τις «διαρροές» οι οποίες ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μετά την άφιξη της Αμερικανίδας στο βρετανικό παλάτι.

Το ότι θα έφταναν στο σημείο να μαλλιοτραβιούνται για ένα καλσόν δεν το περίμενε ούτε ο πιο ευφανταστος νους!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την Mirror, λίγο πριν τον γάμο Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η δούκισσα του Σάσεξ είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις για την ημέρα του γάμου, κάτι που δεν καλάρεσε στην Κέιτ Μίντλετον.

Μιλώντας στο περιοδικό Tatler ένας φίλος υποστήριξε ότι το ζήτημα προέκυψε λόγω πρωτοκόλλου: «Ηταν μια καυτή μέρα και προφανώς υπήρξε μια διαμάχη για το εάν οι παράνυφοι πρέπει να φορούν καλσόν ή όχι. Η Κέιτ, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, θεώρησε ότι έπρεπε. Η Μέγκαν δεν το ήθελε».

Αν ανατρέξει κανείς στα πλάνα του γάμου οι παράνυφοι του γάμου, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Σάρλοτ, δεν φορούσαν καλσόν, κάτι που αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ «την έσκισε την γάτα!»

«Στο παλάτι, ακούγονται πολλές ιστορίες του προσωπικού που λένε ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένας εφιάλτης και συμπεριφέρεται άσχημα, αλλά αυτό δεν το ακούτε ποτέ για την Κέιτ Μίντλετον. Η Κέιτ διατηρεί το προσωπικό της, ενώ η Μέγκαν δεν το κάνει. Αυτό δεν λέει τα πάντα;», λέει ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι ξέρει τι έγινε εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα η Μέγκαν Μαρκλ είχε απρεπή συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους της δούκισσας του Κέμπριτζ. «Φώναζε στο προσωπικό της Κέιτ Μίντλετον», έσπευδαν να δηλώσουν στον Τύπο διάφορες πηγές.

Οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι οι εντάσεις αυξήθηκαν ανάμεσα στις δύο δούκισσες, όταν η Μέγκαν Μαρκλ κατάλαβε ότι παντρεύτηκε τον λάθος αδερφό, αφού ο Χάρι δεν θα ήταν ο επόμενος βασιλιάς…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved