Αυτό το relax διασημου ζευγαριου κοστισε 1 εκ ευρω
instagram/marathoncoachhq
VIP Life

Αυτό το relax διασημου ζευγαριου κοστισε 1 εκ ευρω

Διάσημο ζευγάρι πήγε για κάμπινγκ και ξόδεψε 1 εκ ευρω για την αγορά αυτοκινούμενου που έχει από σάουνα έως μπάρμπεκιου και τζάκι

Για κάμπινγκ στο εθνικό πάρκο της Γιούτα αποφάσισαν να πάνε ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του Χείλι Μπάλντουιν, όμως μην πάει ο νους σας σε αντίσκηνο, sleeping bag και πλαστική καρέκλα.

Το ζευγάρι φρόντισε να έχει μαζί του όλα τα κομφόρ, από σάουνα έως μπάρμπεκιου και τζάκι, καθώς ταξίδεψε με υπερπολυτελές τροχόσπιτο.

To Marathon Coach είναι ουσιαστικά ένα πούλμαν αξίας 1.000.000 ευρώ, που διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τρεις τηλεοράσεις και τζάκι.

Στο πίσω μέρος του υπάρχει μια άνετη κρεβατοκάμαρα με king size κρεβάτι, μπάνιο με μαρμάρινους νιπτήρες, καθώς επίσης και μια μίνι σάουνα για να μπορούν να χαλαρώσουν ο 26χρονος τραγουδιστής και η 23χρονη σύζυγός του, έπειτα από μια...κουραστική μέρα διακοπών.

Φυσικά, το υπερπολυτελές τροχόσπιτο έχει φιμέ τζάμια για να προστατεύονται από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών και μακριές κουρτίνες, ενώ υπάρχει πρόβλεψη ακόμη και για μπάρμπεκιου, για μια πιο αυθεντική εμπειρία camping.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πως είναι το πούλμαν που αγόρασε το ζευγάρι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved