Πρίγκιπας Χάρι– Μέγκαν Μαρκλ: Έρχεται βιβλίο-φωτιά- Ποιους καίει
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι– Μέγκαν Μαρκλ: Έρχεται βιβλίο-φωτιά- Ποιους καίει

«Βρίσκοντας την ελευθερία», τιτλοφορείται το πρώτο βιβλίο που κυκλοφορεί με θέμα την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρώην διάδοχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Χάρι, να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας.

Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας βιβλίο που αφορά σε μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και δεν αφορά την Νταϊάνα.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, που πήραν μια απόφαση η οποία ακόμη απασχολεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Αυτή να αποποιηθούν τους βασιλικούς τίτλους τους και να μετακομίσουν μονίμως στις ΗΠΑ με το γιο τους, Άρτσι.

Το βιβλίο υπογράφουν ο Όμιντ Σκόπιντ και η Κάρολιν Ντουράντ. Ο πρώτος είναι συγγραφέας και αρχισυντάκτης του βασιλικού ρεπορτάζ για το «Harper’s Bazaar» και η δεύτερη καλύπτει ειδήσεις για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το παλάτι του Κένσινγκτον και το Κλάρενς Χάουζ. «Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να απεικονίσει τους πραγματικούς Χάρι και Μέγκαν, ένα ζευγάρι που συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ανθρωπιστικής και φιλανθρωπικής δράσης τους, αλλά που συχνά παρουσιάζεται με ανακρίβειες.

Η προσπάθεια μας είχε ως κίνητρο την επιθυμία να δώσουμε μια ακριβή εκδοχή της πορείας τους και, επιτέλους, να παρουσιάσουμε την αλήθεια πίσω από λανθασμένες ιστορίες, οι οποίες έχουν γίνει "ευαγγέλιο" μόνο και μόνο επειδή επαναλαμβάνονται συνεχών. Χάρη στις πηγές μας, μπορέσαμε να μοιραστούμε την πραγματική ιστορία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ», αναφέρουν οι συγγραφείς. Το βιβλίο, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα παγκοσμίως τον Αύγουστο, όπως και στη χώρα μας, από τις εκδόσεις «Χάρτινη Πόλη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved