Οι καλοκαιρινές διακοπές των rich and famous που θα σε κάνουν να ζηλέψεις
VIP Life

Οι καλοκαιρινές διακοπές των rich and famous που θα σε κάνουν να ζηλέψεις

Η ζωή τους διαδραματίζεται μπροστά στα φώτα.

Συναυλίες, πασαρέλες, υπέρογκες αμοιβές και κυνήγι από τους παπαράτσι ακόμα και στις διακοπές τους. Οι καλοκαιρινές αποδράσεις των rich and famous είναι σε εξωτικά νησιά, πολυτελή yachts και συνήθως λουσμένες από φλας.

ΝΤΟΥΤΖΕΝ ΚΡΟΣ

Πανέμορφη και με ύψος που ξεπερνά το 1,79 το μοντέλο από τπν Ολλανδία που εντυπωσίαζε στα σόου της Victoria's Secret εξελίχθηκε σε ακτιβίστρτα και φιλάνθρωπο θέλοντας να αφήσει και ένα άλλο αποτύπωμα στον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, δεν αποποιείται τις ανέσετς ηου τις προσφέρουν τα χρήματα του μόντελινγκ.

Ετσι, οι διακοπές της με τον σύζυγο κατ τα δύο παιδιά τους είναι πάντα οε μέρη εξωττκά και περιλαμβάνουν άφιξη σε superyachts με ελικόπτερο και ατελείωτες ώρες με τζετ σκι κατ πατχνίδτα στη θάλασσα. Ενίοτε ξεκλέβει χρόνο κατ γτα διακοπές με την κολλητή της Κάνττς Σουάνπολ σε Ματάμτ κατ Σεν Τρόπε.

KIM KARDASHIAN

Η γυναίκα που εξελίσσεται διαρκώς και από reality star και μητέρα τεσσάρων παιδιών ετοιμάζεται να γίνει μεγαλοδικηγόρος και ίσως Πρώτη Κυρία της Αμερικής αργότερα μιας και ο σύζυγος της Κάντε Γουέστ εκδήλωσε ενδιαφέρον για το προεδρικό αξίωμα, επιλέγει γτα ττς διακοπές της το Μαϊάμι ή το Μεξικό, αλλά και την Αφρική. Τον χειμώνα θα επισκεφτεί το Μάΐάμι με σκάφος μαζί με τις αδελφές της, ενώ στην Αφρική ταξιδεύει με τον σύζυγο της. Εννοείται ότι ακόμα και στις βόλτες της στην παραλία είναι άψογα βαμμένη κατ επιλέγει εντυπωσιακά μαγτό συνδυάζοντας τα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

ΑΛΕΣΑΝΤΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΟ

Από τους 12 μήνες του χρόνου, το σουπερμόντελ από τη Βραζιλία κυκλοφορεί τουλάχιστον τους δέκα με μΙκροσκοπΙκά μαγιό, σορτσάκια και κολάν. Οι θανατηφόρες αναλογίες της εξάλλου της το επιτρέπουν, ενώ η παιχνιδιάρικη θεώρηση ζωής που φαίνεται να έχει κάνει τη ζωή της να μοιάζει με ένα ατελείωτο πάρτυ. Σε Μεξικό, Μαϊάμι, Κόπα Καμπάνα, Μύκονο, Μαλδίβες, Καλτφόρντα, Αμάλφι, η 39χρονη Αλεσάντρα και μητέρα δύο παιδιών περνά τις δτακοπές της σε γιοτ με φίλους, γυρίζοντας όλο τον κόσμο κατ αποδεικνύοντας ότι τα κορίτσια από τη Βραζιλία ξέρουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

ΚΕΪΤ ΜΟΣ

Εχει αφήσει πίσω τις καταχρήσεις και τα ατελείωτα πάρτυ, αλλά το rock attitude είναι καταγεγραμμένο στο DΝΑ της. Η Κέιτ Μος στα 46 της εξακολουθεί να κλείνει το ένα συμβόλαιο μετά το άλλο και παραμένει η αγαπημένη όλων των ανθρώπων της μόδας. Στις διακοπές της επιλέγει να έχει μαζί λίγους και εκλεκτούς φίλους, νοικιάζει γιοτ και ταξιδεύει σε Μονακό και ιταλικές ακτές. Η Σαρδηνία αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, ενώ προτιμά να κυκλοφορεί τοπλες στο κατάστρωμα. Δεν φοβάται τον ήλιο, δεν κρύβεται από τους παπαράτσι και αν κάτι θέλει, είναι να ζει έτσι όπως επιθυμεί χωρίς να πλέον σε καθέναν.

ΤΖΕΝΕΡ-ΧΑΝΤΙΝΤ

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο δεν έχουν κλείσει καν τα 30 τους χρόνια. Μεγάλωσαν κάτω από προβολείς, έγιναν διάσημες και πάμπλουτες από το μόντελινγκ και ξέρουν τη ζωή από την luxury πλευρά της μόνο. Κένταλ Τζένερ, Τζίτζι και Μπελά Χαντίντ είναι κολλητές φίλες και περνούν τα καλοκαίρια τους σε mega yachts πίνοντας σαμπάνιο στο κατάστρωμα, ποζάροντας σε τζετ σκι για τους παπαράτσι τόσο στο Σεν Μηαρθ όσο - και σε Μύκονο, Μαϊάμι, Μελικό, Καλιφόρνια, Κάννες. Καθώς αυτό το καλοκαίρι η Τζίτζι είναι έγκυος, μένει στις δύο μελαχρινές της παρέας να συνεχίσουν την παράδοση των ξέφρενων καλοκαιρινών πάρτυ ανά τον κόσμο και των ατελείωτων παιχνιδιών στη θάλασσα.

IZAΜΠΕΛ ΓΚΟΥΛΑΡΤ

Η 35χρονη Βραζιλιανά θεωρείται πως διαθέτει το πιο γυμνασμένο κορμί στον χώρο του μόντελινγκ και γυρίζει σχεδόν κάθε καλοκαίρι, όπως δηλαδή έκανε και φέτος, τις παραλίες της Μυκόνου μοιράζοντας απανωτά εγκεφαλικά. Το Αγγελάκι της Victoria's Secret ξέρει να απολαμβάνει την καλοκαιρινό ραστώνη, καθώς τον χειμώνα συμβιβάζεται με το σφιχτό πρόγραμμα του αγαπημένου, της Κέβιν Τραπ, τερματοφύλακα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Το ζευγάρι περνά τις μέρες του είτε στο νηοί του Αγίου Βαρθολομαίου στην Καραϊβική, είτε στη Βραζιλία, ενώ η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο terminal.

XIOY TZAKMAN

Στη Νέα Υόρκη τον βλέπουμε με Φόρμες, αλλά στην Αυστραλία η βερμούδα είναι το αγαπημένο του outfit. Ο ηθοποιός που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες ως πρωταγωνιστής ταινιών της Marvel διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα και στο Σίδνεϊ προτιμά να τρέχει στην ακτή Μπόντι ή να κάνει με τα παιδιά του ατελείωτες ώρες σερφ. Εχει έρθει πολλές φορές και στη Μύκονο, είναι όμως από τους σταρ ηου προστατεύουν την ιδιωτική ζωή τους όσο τίποτε άλλο, καθώς σπάνια θα βρει κάποιος φωτογραφίες από τις διακοπές με την οικογένεια του σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved