Μαρία Ολυμπία: Διακοπές στην Ελλάδα με διάσημο jet setter! (photos)
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Διακοπές στην Ελλάδα με διάσημο jet setter! (photos)

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Μαρία Ολυμπία βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει χαλαρές διακοπές, όπως κάθε χρόνο. 

Η νεαρή καλλονή η οποία είναι διάσημη για το γούστο και το μοναδικό της στυλ, βρίσκεται στις Σπέτσες αλλά δεν είναι μόνη.

Στην παρέα της είναι και ένας διάσημος jet setter ο οποίος είναι άκρως γοητευτικός.

Ο λόγος για τον Μάρτιν Πανακόφσκι του οποίου η οικογένεια διαθέτει την αλυσίδα ξενοδοχείων Casa Sur, που έχουν για έδρα τους την Αργεντινή και την Τουρκία.

Ο γοητευτικός άνδρας είναι και εκείνος ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας αφού είναι ιδιοκτήτης εκπληκτικών εστιατορίων με πολύ πλούσιους και διάσημους πελάτες ανά τον κόσμο.

Ο Μάρτιν Πανακόφσκι επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του φέτος και μάλιστα πόζαρε για μία φωτογραφία με την Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Ο πατέρας της νεαρής καλλονής ανέβασε πρόσφατα και μία φωτογραφία της κόρης του με τη μητέρα της να απολαμβάνουν τη βόλτα τους το σούρουπο στις Σπέτσες που όλη η οικογένεια λατρεύει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ζει τα τελευταία χρόνια στο Πόρτο Χέλι και το σπίτι του είναι το σημείο αναφοράς για όλη την οικογένειά του, τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Κάθε χρόνο, η οικογένεια του Παύλου, αφού περάσει για λίγες μέρες από το Πόρτο Χέλι, φεύγει για μίνι διακοπές σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί της χώρας μας -με προτίμηση στη Μύκονο- και ύστερα φεύγει για διακοπές στους γονείς της Μαρί Σαντάλ που επίσης διαθέτουν εξοχική κατοικία, σε εξωτικό προορισμό.

Δείτε φωτογραφίες τους από την άφιξή τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved