Αυτοδημιούργητοι μεγιστάνες που «κολυμπάνε» στο «χρυσάφι»!
VIP Life

Αυτοδημιούργητοι μεγιστάνες που «κολυμπάνε» στο «χρυσάφι»!

Αυτοδημιούργητοι μεγιστάνες: Η ζωή τους άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη!

Οι περισσότεροι από όσους σήμερα είναι αυτοδημιούργητοι μεγιστάνες είχαν μια ιδέα που τους έκανε από τη μια στιγμή στην άλλη πλούσιους.

Μπορεί 9 στις 10 «καλές ιδέες» να καταλήγουν σε αποτυχία αλλά αυτή η μία μετέτρεψε πολλούς ανθρώπους σε αυτοδημιούργητους μεγιστάνες!

Ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν, έπεισε τον συμμαθητή του Μπιλ Γκέιτς να εγκαταλείψει το Χάρβαρντ για να ξεκινήσουν αυτό που έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο.

Από το 1975 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα η Microsoft έγινε η ηγέτιδα δύναμη της αγοράς στις εταιρείες τεχνολογίας.

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι και επισήμως ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και η καθαρή αξία της περιουσίας του πλησιάζει τα 160 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι Σεργκέι Μπριν και Λάρι Πέιτζ έκαναν το διδακτορικό τους όταν σχεδιάσαν μια διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης που θα μπορούσε να οργανώσει και να φέρει στην οθόνη του χρήστη όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες του internet. Κάπως έτσι γεννήθηκε το 1996 σε ένα γκαράζ στην Καλιφόρνια … το Google.
Η εταιρεία σήμερα είναι μια από τις κορυφαίες της παγκόσμιας αγοράς και η αξία της σύμφωνα με το Forbes ξεπερνάει τα 280 δις δολλάρια!

Το φθινόπωρο του 2003 στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ο 19χρονος τότε Μαρκ Ζούκερμπεργκ, χώρισε με την κοπέλα του.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Στη δεκαετία του 70 ο Μάικλ Μπλούμπεργκ γρήγορα συνειδητοποίησε πως οι χρηματοοικονομικές εταιρείες ήταν πρόθυμες να πληρώσουν πολλά χρήματα για αξιόπιστες επιχειρηματικές πληροφορίες. Έτσι ξεκίνησε το πρακτορείο bloomberg είναι πια μία από τις πιο ισχυρές επιχειρήσεις Ενημέρωσης και Οικονομικών πληροφοριών στον κόσμο.

Μέχρι το 1994 ο Τζεφ Μπέζος εργαζόταν στην Wall Street οπότε και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση. Ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο. Σήμερα στην Amazon μπορεί να βρει κανείς τα πάντα! Η εταιρεία αξίζει πια περίπου 130 δισεκατομμύρια δολάρια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved