Εμφύλιος στο Μπάκιγχαμ: Βγήκαν «μαχαίρια» μεταξύ Γουίλιαμ και Χάρι
VIP Life

Εμφύλιος στο Μπάκιγχαμ: Βγήκαν «μαχαίρια» μεταξύ Γουίλιαμ και Χάρι

Άγρια τροπή παίρνει ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα παιδιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

O δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδερφός του Χάρι δεν «σφάζονται» με το… γάντι όπως έκαναν παλιότερα, πίσω από τις βαριές κουρτίνες του παλατιού του Μπάκιγχαμ, αλλά ρίχνουν χτυπήματα «κάτω από τη μέση» σε δημόσια θέα, με αναφορές σε σνομπ, αχάριστους και… «οχιές».

Ο Χάρι και η Μέγκαν από την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ βγαίνουν στην επίθεση μέσα από το βιβλίο των Κάρολιν Ντουράντ και Ομίντ Σκόμπι «Finding Freedom» για το Megxit, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ από το βασιλικό παλάτι στο Λονδίνο… παίζει άμυνα μέσα από τα δημοφιλέστερα βρετανικά tabloids.

Το περιεχόμενο του «Finding Freedom» («Βρίσκοντας την ελευθερία») είναι εκρηκτικό, σύμφωνα με τους «Times» της Κυριακής.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Χάρι εκνευρίστηκε με τον «σνομπ» αδερφό του, όταν του είπε να μη βιαστεί να παντρευτεί «αυτό το κορίτσι» και τον κατηγόρησε ότι «είναι τυφλωμένος από τον πόθο» του για τη Μέγκαν.

Μετά τον γάμο τους, ο Χάρι και η Μέγκαν ένιωθαν «μόνοι», «υπό πίεση» και παραγκωνισμένοι, ενώ τους ενόχλησε πολύ όταν η βασίλισσα Ελισάβετ «τους σνόμπαρε», αφαιρώντας το πορτρέτο τους από το γραφείο της. Το ζευγάρι φέρεται ότι προσπάθησε να προειδοποιήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ προτού αποχωρήσει από τη βρετανική οικογένεια τον Ιανουάριο, όμως δεν τα κατάφερε.

Η Κέιτ δεν έγινε ποτέ φίλη με τη Μέγκαν, δεν επικοινωνούσε μαζί της, ούτε τη βοήθησε να προσαρμοστεί στη βασιλική οικογένεια και την απέφευγε επιδεικτικά. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η Κέιτ βρέθηκε να ψωνίσει στον ίδιο δρόμο όπου εκείνη τη στιγμή ψώνιζε η Μέγκαν χωρίς να της έχει προτείνει να πάνε μαζί.

Το προσωπικό του παλατιού του Μπάκιγχαμ, πάντα σύμφωνα με το βιβλίο που οι συγγραφείς του υποστηρίζουν ότι βασίστηκε σε υλικό από τον Χάρι και τη Μέγκαν και μαρτυρίες, αποκαλούσε τη Μέγκαν «το showgirl του Χάρι». Στενοί συνεργάτες του ζευγαριού, δε, περιγράφονται σαν οχιές, που έκαναν κακόβουλες διαρροές στον Τύπο.

Η απάντηση του Γουίλιαμ και της Κέιτ δεν άργησε να έρθει μέσα από διαρροές στις διαδικτυακές εκδόσεις των μεγαλύτερων tabloids της Βρετανίας. «Στρώσαμε κόκκινο χαλί γι’ αυτούς και τους αποδεχτήκαμε με ανοιχτές αγκάλες» φέρεται ότι είπαν σε φίλους που αποδείχτηκαν πολύ… ομιλητικοί.

Πηγή Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved