Ο πρώην σύζυγος της Ωνάση έγινε ξανά μπαμπάς! Η πρώτη φωτό του μωρού
VIP Life

Ο πρώην σύζυγος της Ωνάση έγινε ξανά μπαμπάς! Η πρώτη φωτό του μωρού

Το δεύτερο παιδί του, ένα υγιέστατο αγοράκι υποδέχτηκε στον κόσμο ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ή Ντόντα όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του. 

Ο διάσημος ιππέας και η σύζυγός του Ντενίς Σεβέρο κράτησαν στην αγκαλιά τους το μωρό τους και μάλιστα εκείνος ανάρτησε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία τους μέσα από το μαιευτήριο.

«Κύριε, σε ευχαριστώ πολύ που με αξίωσες να γίνω πατέρας για ακόμη μια φορά και η Dodinha γεννήθηκε υγιής κάνοντας την καρδιά μας να πλημμυρίσει από χαρά και αγάπη. @denizesevero Αγάπη της ζωής μου, πάντα ήξερα ότι θα ήσουν η καλύτερη μητέρα στον κόσμο, αλλά βλέποντάς σε σήμερα συγκινήθηκα.

Κάθε μέρα σε αγαπώ και σε θαυμάζω περισσότερο. Ήσουν πολύ δυνατή, γέννησες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φυσικά τη στιγμή που επέλεξε ο Θεός. Σε αγαπώ όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου».

Το κοριτσάκι τους είναι υγιέστατο και ο τοκετός ήταν φυσιολογικός και ο Ντόντα δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της συζύγου του με την οποία παντρεύτηκαν πριν από δυόμιση χρόνια.

Το ζευγάρι από τον πρώτο κιόλας καιρό του γάμου του ήθελε να αποκτήσει παιδί όμως μόλις πριν από εννέα μήνες έγινε το όνειρό τους πραγματικότητα, όταν η γνωστή βραζιλιάνα δημοσιογράφος ανακοίνωσε στον διεθνή ιππέα ότι ήταν έγκυος.

Από τότε έδειχναν να ζουν σε ένα παραμύθι με τον Ντόντα να εκφράζεται συχνά μέσω των social media για την απόλυτη ευτυχία που βιώνει στην προσωπική του ζωή.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved