Η απαγωγή της Meghan Markle και η τρομακτική εμπειρία
VIP Life

Η απαγωγή της Meghan Markle και η τρομακτική εμπειρία

Η Βασιλική Οικογένεια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα στο Παλάτι είναι πολύ αυστηρά. Υπάρχουν κανονισμοί που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα και οποιαδήποτε απόκλιση από αυτά δε χαίρει καλής αντιμετώπισης από την κεφαλή, δηλαδή τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η νέα γενιά των royals, ωστόσο, δεν κάνει τόσο αυστηρά τα πράγματα.

Μπορεί να έχουμε την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William που κινούνται σε μία πιο κλασική και πεπατημένη γραμμή, κοιτώντας λίγο πιο πέρα, δηλαδή προς Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, η διαφορά είναι μεγάλη. Ώσπου, πλέον φτάσαμε στην παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, αφού αυτά δε φαίνεται να ήταν φτιαγμένα για εκείνους.

Έκτοτε, έχουν περάσει αρκετοί μήνες και πλέον ο κόσμος έχει συνηθίσει τη νέα τους ζωή, ειδικά από τη στιγμή που, όποτε ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σε κάποια τους έξοδο, δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η νέα βιογραφία που κυκλοφόρησε, ωστόσο, κάνει κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το ζευγάρι, με συμβάντα που σοκάρουν το κοινό στο άκουσμά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved