VIP Life

William και Harry: Πώς τα δύο αδέλφια έφτασαν να κόψουν κάθε επικοινωνία!

O βασιλικός βιογράφος Ομίντ Σκόμπι με το νέο του βιβλίο με τίτλο Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family ρίχνει φως στη σοβαρή κρίση που περνάει η σχέση ανάμεσα σε δύο αδέλφια, τους γιους της αξέχαστης Νταϊάνα, William και Harry

Ο συγγραφέας του βιβλίου, μιλώντας πρόσφατα στο True Royalty TV υποστήριξε ότι τα δύο αδέλφια είχαν κόψει κάθε επικοινωνία μεταξύ τους μετά το Megxit.

Ο λόγος ήταν η οργή που ένιωθε ο μεγάλος αδελφός William για τον ανυπάκουο -από πολύ νεαρή ηλικία- Harry όταν ο τελευταίος πήρε την απόφαση να αποστασιοποιηθεί ουσιαστικά από τη βασιλική οικογένεια.

Ο συγγραφέας του βιβλίου αναφέρει ότι ο Harry και η σύζυγός του Meghan Markle δεν συζήτησαν με την οικογένεια τα σχέδιά τους αλλά τα ανακοίνωσαν δημοσίως, προκαλώντας μεγάλο πλήγμα στη βασιλική οικογένεια.

Ο William μάλιστα θεωρεί απόλυτα υπεύθυνο τον αδελφό του για τη δυσφήμιση που είχε το παλάτι μετά την ανακοίνωσή του ότι αποποιείται τα πάντα σε ό,τι αφορά το παλάτι καθώς από την αρχή θεώρησε πως πρώτα ο Harry και η Meghan έπρεπε να συζητήσουν με την οικογένεια τα σχέδιά τους και ύστερα να τα ανακοινώσουν δημοσίως.

Από τότε, τα δύο αδέλφια δεν έχουν καμία επικοινωνία και όπως λέγεται στους κόλπους του βρετανικού παλατιού, θα πάρει πολύ καιρό μέχρι τελικά να αποκατασταθεί η συγκεκριμένη αδελφική σχέση.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved