Oι ελληνικές διακοπές Παύλου και Φίλιππου σε φωτό (photos)
VIP Life

Oι ελληνικές διακοπές Παύλου και Φίλιππου σε φωτό (photos)

Στην Ελλάδα πέρασαν και φέτος το καλοκαίρι τις διακοπές τους οι πρίγκιπες Παύλος και Φίλιππος, δηλαδή ο μεγαλύτερος και μικτρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο Παύλος μαζί με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, βρέθηκαν αρχικά στο Πόρτο Χέλι όπου ζει μόνιμα ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία και φυσικά δεν παρέλειψαν όλοι μαζί να επισκεφτούν το αγαπημένο τους εστιατόριο Ορλώφ στις Σπέτσες που βρίσκονται απέναντι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο θέλησαν να απολαύσουν διακοπές με άρωμα Ελλάδας.

Ακριβώς όπως κάνει και ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου, ο Φίλιππος, ειδικά από την εποχή που απέκτησε σχέση με την όμορφη Νίνα Φλορ, μία από τις πλουσιότερες κληρονόμους του κόσμου και περιζήτητη νύφη στα κοσμικά σαλόνια του εξωτερικού. Όχι, πια, βέβαια αφού έχει χαρίσει την καρδιά της στον Φίλιππο με τον οποίο φέτος το καλοκαίρι θέλησαν να εξερευνήσουν τις ομορφιές των ελληνικών νησιών με ιδιαίτερη προσοχή στη Σίκινο, τη Μήλο και νωρίτερα την Ύδρα, τον Πόρο και φυσικά τις Σπέτσες.

Μαγεμένη από τις ομορφιές της χώρας μας, η Ελβετίδα χρυσή κληρονόμος ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες από τις γωνιές της χώρας μας που της άρεσαν, διαδίδοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσική ομορφιά της Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας που πέρασαν στην Ελλάδα τις διακοπές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved