Γενέθλια για την Τατιάνα Μπλάτνικ: Πόσο χρονών έγινε; Φώτο από το πάρτι!
VIP Life

Γενέθλια για την Τατιάνα Μπλάτνικ: Πόσο χρονών έγινε; Φώτο από το πάρτι!

Η  Τατιάνα Μπλάτνικ είχε γενέθλια και διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι!

Η Τατιάνα Μπλάτνικ απολαμβάνει τις διακοπές της στο Αιγαίο και οι καλεσμένοι της ήταν ελάχιστοι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της!

Η ίδια δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες από το πάρτι της και είδαμε πώς πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα!

Η Τατιάνα Μπλάτνικ τρισευτυχισμένη και με δεμένα μάτια προσπαθεί να χτυπήσει μια πινιάτα -κάτι που πάντα ήθελα να δοκιμάσει.

Από το πάρτι γενεθλίων της δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της, Μαρί Μπλανς και ο σύζυγός της Νικόλαος.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους, ύστερα από τόσα πολλά χρόνια, έκανα ένα πάρτι γενεθλίων, και μάλιστα -τι ειρωνεία- κατά τη διάρκεια του lockdown, με αυστηρά μέτρα. Οπότε ήταν ένα μικρό πάρτι με την οικογένεια -αλλά πήρα αυτό που ζήτησα: μια πινιάτα! Κάτι που ποτέ δεν είχα, αλλά που κρυφά πάντα ήθελα.

Και ένα ελληνικό-latin “Τάκο-Ντάκο” γεύμα. Όλα και όλους όσους αγαπάω!

Πάντα ντρεπόμουν πολύ να διοργανώσω ένα πάρτι γενεθλίων, η προσοχή πάνω μου με στρεσάρει και αποφεύγω ό,τι έχει σχέση με τα γενέθλιά μου. Το lockdown μου επέτρεψε να ξανασκεφτώ πολλά πράγματα. Ένα από αυτά ήταν: αγκάλιασε το παιδί που έχεις μέσα σου. Παίξε. Αφέσου ελεύθερος.

Σας ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε να αφεθώ ελεύθερη, που με σπρώξατε και με γυρίσατε, πριν χτυπήσω τον γάιδαρο (σ.σ. στην πινιάτα), παίξατε μουσική και επιτρέψατε στην ψυχή μου να χορέψει, φυσήξατε μαζί μου πολλά κεράκια, φέρατε κέικ και μουσική τα μεσάνυχτα. Ξέρετε ποιοι είστε, σας αγαπώ. Θα δείτε πολλές ακόμα φωτογραφίες από το ελληνικό καλοκαίρι… Αλλά προς το παρόν, ένα μάθημα για όλους.

Χόρεψε σαν να μη σε κοιτάει κανείς (και φάε τυρί) αν αυτό σε κάνει χαρούμενο!».

Όσο για το πόσο χρονών έγινε; 40 χρονών και είναι μία κούκλα!

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες από τα γενέθλια της παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved