Mυστήριο με τους Meghan-Harry: Τι σημαίνει το όνομα του ιδρύματός τους;
VIP Life

Mυστήριο με τους Meghan-Harry: Τι σημαίνει το όνομα του ιδρύματός τους;

Ήδη κυκλοφορούν πολλές φήμες!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν αλλάξει κι επίσημα το όνομα του brand Sussex Royal σε Ίδρυμα MWX, σύμφωνα με πληροφορίες. Το ζευγάρι συμφώνησε να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη λέξη «royal» στο branding τους, αφού παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας νωρίτερα αυτό το έτος. Συγκεκριμένα ήταν 8 Ιανουαρίου όταν οι Sussexes έκαναν την ανακοίνωση της αποχώρησής τους μέσα από το Instagram account τους.

Ο πρίγκιπας Harry, 35 ετών και η Meghan, 39 ετών, ανακοίνωσαν επίσημα την αναχώρησή τους ως βασιλικά μέλη - που ονομάστηκε "Megxit" - με τη νέα τους ζωή να ξεκινάει κι επίσημα την 1η Απριλίου 2020. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν εργάζονται πια για τη βασιλική οικογένεια έπρεπε να γίνει και παράδοση όλων των τίτλων και των προνομίων που κατείχαν. Μεταξύ αυτών να αλλάξει και το όνομα του ιδρύματος τους.

Έγινε λοιπόν δημοσίευση εγγράφων που ορίζουν την επίσημη αλλαγή ονόματος, η οποία αποκάλυψε ότι είχε καταχωρηθεί στις 5 Αυγούστου, αναφέρει η MailOnline. Καθορίζει την αλλαγή από το «Sussex Royal Το Ίδρυμα του δούκα και της δούκισσα του Sussex» στο «Ίδρυμα MWX», με εικασίες ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει το Ίδρυμα Markle Windsor.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved