Δεν τη λες και ανοιχτοχέρα! Πόσα ξοδεύει η βασίλισσα Ελισάβετ για χριστουγεννιάτικα δώρα;
VIP Life

Δεν τη λες και ανοιχτοχέρα! Πόσα ξοδεύει η βασίλισσα Ελισάβετ για χριστουγεννιάτικα δώρα;

Κάθε χρόνο, είναι μέρος της παράδοσης στο βρετανικό παλάτι, όπως βέβαια και σε κάθε σπίτι ανά τον κόσμο,  η βασίλισσα Ελισάβετ να μοιράζει δώρα στην οικογένειά της. 

Πρώην βοηθός της μιλώντας στην εφημερίδα The Sun αποκάλυψε το συγκεκριμένο ποσό που ξοδεύει κάθε χρόνο τις ημέρες των γιορτών για να αγοράσει αυτά τα δώρα.

Όπως λοιπόν είπε, το ποσό αυτό δεν ξεπερνά τα 33,000 ευρώ και μάλιστα φροντίζει να προμηθεύεται τα δώρα αυτά από το κατάστημα που ανήκει στο βασιλικό ανάκτορο.

Η βασίλισσα αγοράζει συγκεκριμένα 620 δώρα για τα μέλη της οικογένειάς της και το προσωπικό του παλατιού και συνήθως αγοράζει βιβλία, διακοσμητικά από γυαλί και άλλα μικρά δωράκια που όμως δεν είναι καθόλου ακριβά.

Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει αν φέτος, που είναι μία δύσκολη χρονιά και πιο συγκεκριμένα η πρώτη χρονιά που ο εγγονός της πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Meghan Markle και τον γιο τους θα περάσουν τις γιορτές εκτός του παλατιού και συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα έχει στη λίστα της δώρο και για εκείνους, αν και οι καλά γνωρίζοντες λένε πως μάλλον δεν θα υπάρξει καμία ανταλλαγή δώρων στο Μπάκινγχαμ, λόγω πανδημίας.

Πάντως, η βασιλική οικογένεια συνηθίζει να περνά τις γιορτινές αυτές μέρες και την αλλαγή του χρόνου στη βασιλική κατοικία Sandringham όμως ούτε αυτό είναι αυτονόητο πως θα συμβεί φέτος λόγω κορονοϊού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved