Βασιλικά Χριστουγεννιάτικα γεύματα! Τι  τρώει η Βασίλισσα Ελισάβετ;
VIP Life

Βασιλικά Χριστουγεννιάτικα γεύματα! Τι τρώει η Βασίλισσα Ελισάβετ;

Χριστούγεννα 2020: Βασιλικά γεύματα… τα έχεις σκεφτεί ποτέ;

Έχει περάσει από το μυαλό σου τι μπορεί να τρώει τις γιορτές των Χριστουγέννων η Βασίλισσα Ελισάβετ;

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο σεφ του Παλατιού που για έντεκα ολόκληρα χρόνια ετοίμαζε τα γεύματα της βασιλικής οικογένειας.


O Darren McGrady ήταν σεφ του Παλατιού του Buckingham για 11 χρόνια, από το 1982 μέχρι το 1993. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει πολλά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι της βασιλικής οικογένειας ενώ σε παλαιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό Hello είπε ότι πιο σημαντικό food event της οικογένειας είναι τα Χριστούγεννα.

«Ήταν το ίδιο γεύμα κάθε χρόνο. Είναι πραγματικά βαρετό όταν πρόκειται για γιορτές. Δεν ήθελαν ζαμπόν ή κάτι διαφορετικό, απλά παραδοσιακή γαλοπούλα».

«Κάναμε τρεις γαλοπούλες για τη βασίλισσα και την οικογένειά της στην βασιλική τραπεζαρία, μία για τα παιδιά και στη συνέχεια περισσότερες από 100 γαλοπούλες για το προσωπικό, οπότε όλοι απολάμβαναν το χριστουγεννιάτικο γεύμα.»


Το επιδόρπιο που σερβίρεται ανήμερα των Χριστουγέννων είναι η χριστουγεννιάτικη πουτίγκα βουτηγμένη σε κονιάκ, ενώ ο σεφ του ανακτόρου τη μεταφέρει φλεγόμενη στην βασιλική τραπεζαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Independent τρώει μικρές μερίδες - ακόμη και τα Χριστούγεννα.

Ο σεφ έχει επίσης αποκαλύψει ότι η 94χρονη μονάρχης προτιμά να έχει τέσσερα μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα.

https://www.instagram.com/p/B6deUUwnIA5
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved