VIP Life

Φίλιππος-Νίνα Φλορ: Το παρασκήνιο του λαμπερού πολιτικού τους γάμου

Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέ­ντε αστέρων, στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, έδωσαν όρκους αιώ­νιας αγάπης ο πρίγκιπας Φίλιππος, και η σύντροφος του, Νίνα Φλορ, κόρη του ιδιοκτήτη της αερο­πορικής εταιρείας VistaJet.

Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέ­ντε αστέρων, που χρονολογείται από το 1896 και βρίσκεται στο κέ­ντρο του Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, το οποίο αυτή την περίοδο είναι σκεπασμένο από χιόνι, έδωσαν όρκους αιώ­νιας αγάπης ο γιος του τέως βασιλιά Κωνστα­ντίνου, πρίγκιπας Φίλιππος, και η σύντροφος του, Νίνα Φλορ, κόρη του ιδιοκτήτη της αερο­πορικής εταιρείας VistaJet. Το ζευγάρι πραγ­ματοποίησε πολιτικό γάμο παρουσία μόνο λί­γων, αγαπημένων τους προσώπων.

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κο­ντά στο ζευγάρι, ήθελαν να παντρευτούν τη χρονιά που φεύγει με θρησκευτική τελετή. Οι εξελίξεις, όμως, με την πανδημία του κορονοϊού και οι περιορισμοί που αυτή επέβαλε, αλλά και η επιθυμία τους να προστατεύσουν τόσο τους ίδιους και τις οικογένειές τους όσο και τους καλεσμένους τους από τον COVID-19, ακύρωσαν τα σχέδιά τους για έναν παραμυθέ­νιο γάμο στην Ελλάδα.

Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή με έναν πολιτικό γάμο στον τόπο όπου έχει ρίζες η όμορφη Νίνα. Επιλέχθηκε το ξενοδοχείο Badrutt's Palace, στο χιονοδρο­μικό κέντρο του Σεν Μόριτζ, και όλα έγιναν τη­ρώντας πιστά όλες τις υγειονομικές οδηγίες του ελβετικού κράτους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι παρέστησαν μόλις τριάντα καλεσμένοι, οι οποίοι έφτασαν με αεροπλάνα που ναυλώθη­καν από τη VistaJet και αφού είχαν κάνει δια­δοχικά τεστ COVID-19. Επίσης, η μητέρα του πρίγκιπα Φίλιππου, Αννα-Μαρία, και η μη­τέρα της Νίνα, Καταρίνα Φλορ, παρακολού­θησαν την τελετή μέσα από ένα τζάμι, ενώ τα υπόλοιπα μέλη των δύο οικογενειών βρέθη­καν σε παρακείμενη, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, βλέποντας την ένωση του Φίλιππου και της Νίνα μέσα από οθόνη και φορώντας όλοι τις μάσκες τους.

Συγκεκριμένα, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί-Σαντάλ, με τα παι­διά τους, Ολυμπία, Κωνσταντίνο, Αχιλλέα και Οδυσσέα, η πριγκίπισσα Αλεξία και ο Κάρλος Μοράλες, ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ και η πριγκίπισσα Θε­οδώρα. Μόνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ, βρέθη­καν δίπλα στους νεόνυμφους, αφού εκτέλεσαν χρέη μαρτύρων. Η νύφη, η οποία φημίζεται για το στυλ της, εντυπωσίασε τους καλεσμένους επιλέγοντας για την ευτυχή περίσταση μια δημιουργία του γαλλικού Οίκου Chanel, ενώ ο στολισμός του χώρου ήταν ιδιαίτερα λι­τός, κάτι που όλοι «είδαν» ως μήνυμα για το μέλλον. Ότι δηλαδή θα ακολουθήσει η θρη­σκευτική τελετή, που θα γίνει όπως την ονειρεύεται το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», ο Φί­λιππος και η Νίνα ήθελαν να παντρευτούν στο Πόρτο Χέλι μέσα στο 2020, σε έναν ανοιχτό γάμο, με πολλούς καλεσμένους. Κάτι όμως που ήταν αδύνατο να γίνει λόγω κορονοϊού. Έτσι, τον προγραμμάτισαν για το επόμενο έτος. Ο Έλληνας γαλαζοαίματος και η γνωστή επιχει­ρηματίας έχουν αποφασίσει να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο το 2021... πανδημί­ας επιτρεπούσης, βέβαια. Μάλιστα, όπως εί­ναι φυσικό, αναμένεται -αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες- να προσελκύσει εκα­τοντάδες μέλη των ευρωπαϊκών βασιλικών οί­κων, καθώς, εκτός από τη σχέση του με "την ισπανική βασιλική οικογένεια -ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι αδελφός της βασίλισσας Σοφίας- υπάρχουν και δεσμοί αίματος με τις μοναρχίες της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας και του Ανόβερου.

Το «παρών» αναμένεται, βέ­βαια, να δώσουν και εκπρόσωποι της επιχει­ρηματικής ελίτ, αλλά και των αριστοκρατικών οικογενειών της «Γηραιάς Ηπείρου». Την ίδια χρονιά αναμένεται να γίνει και ο γά­μος της αδελφής του Φίλιππου, Θεοδώρας, με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ, που αναβλήθηκε και αυτός λόγω των εξελίξε­ων με την εξάπλωση του COVID-19.

Όσοι συνάντησαν τον πε­ρασμένο Αύγουστο στις Σπέτσες τον μικρό­τερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη σύντροφο του, Νίνα Φλορ, αντιλήφθηκαν ότι η είδηση για το επόμενο βήμα της σχέσης τους δεν θα αργήσει. Έτσι, την 1η Σεπτεμβρίου, με μια λιτή ανακοίνωση, η ελληνική βασι­λική οικογένεια ανακοίνωσε τους αρραβώνες τους, κάνοντας γνωστό ότι αυτοί πραγματοποι­ήθηκαν στην Ιθάκη. Όλα όμως είχαν ξεκινή­σει αρκετούς μήνες νωρίτερα μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, όπου μοιράζουν και οι δύο τον χρόνο τους. Ο πρίγκιπας Φίλιππος προερ­χόταν από έναν χωρισμό με την προηγούμε­νη σχέση του, Γκάμπριελ ντι Μπουόνο. Έτσι, έχοντας πολλούς κοινούς φίλους και ύστερα από κοινές εμφανίσεις και πάρτι, δεν άργησε να αναπτυχθεί το ειδύλλιο ανάμεσα τους, που εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved