25η Μαρτίου: Η Καμίλα έριξε κουβέρτα στα πόδια της για το κρύο
ndp
VIP Life

25η Μαρτίου: Η Καμίλα έριξε κουβέρτα στα πόδια της για το κρύο

25η Μαρτίου: Στην Ελλάδα για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 βρίσκεται ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ως επίσημοι προσκεκλημένοι της Κυβέρνησης. 

Οι επίσημοι καλεσμένοι το πρωί της Πέμπτης κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, για να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, και πήραν τις θέσεις τους για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ανάμεσα τους και ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Η Δούκισσα της Κορνουάλης φορώντας μπλε φόρεμα και ένα μαντό χρώματος μπλε ρουά αλλά και γάντια συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε και την Καμίλα να μην αντέχει το τσουχτερό κρύο που έκανε σήμερα στην Αθήνα και να χρησιμοποιήσει την κουβέρτα που είχαν προνοήσει να αφήσουν οι υπεύθυνοι της τελετής παρέλασης στις καρέκλες των προσκεκλημένων που θα έμεναν για ώρες ακίνητοι.

Και όπως έδειξαν τα πράγματα την κουβέρτα τη χρειάστηκε η Δούκισσα της Κορνουάλης, με την οποία κάλυψε τα πόδια της προκείμενου να προστατευθεί από το κρύο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved