Πρίγκιπας Φίλιππος: Η αμήχανη στιγμή της επανένωσης Ουίλιαμ και Χάρι
VIP Life

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η αμήχανη στιγμή της επανένωσης Ουίλιαμ και Χάρι

Με τιμές ανώτατου στρατιωτικού και συζύγου βασίλισσας είπαν στενοί συγγενείς και συνεργάτες το τελευταίο αντίο στον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Η τελετή φιλοξενήθηκε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor παρουσία μόλις 30 ατόμων λόγω των μέτρων κατά της Πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Πρίγκιπα Φιλλίπου παρακολουθήσαμε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον Χάρι μετά από περίπου ένα χρόνο να κάνουν ξανά την κοινή τους εμφάνιση.

Τα δυο αδέρφια που είχαν απομακρυνθεί για πάρα πολύ καιρό επανενώθηκαν στην κηδεία του παππού τους το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4). Οι πρίγκιπες δεν στάθηκαν δίπλα αλλά πίσω από το φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου.

Οι δυο πρίγκιπες ήταν μεταξύ των εννέα μελών της Βασιλικής Οικογένειας που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο του παππού τους.

Ο θάνατος του Πρίγκιπα Φίλιππου τους έφερε και πάλι κοντά. Ο φακός τους "τσάκωσε" να συνομιλούν. Όταν βγήκαν από το Παρεκκλήσι, οι δυο τους για λίγα δευτερόλεπτα περπάτησαν δίπλα - δίπλα. Να σημειώσουμε πως εκεί ήταν και η Κέιτ Μίντλετον και μάλιστα όλοι μαζί αποχώρησαν περπατώντας από το κάστρο του Ουίνδσορ.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved