Meghan Markle: Το στεφάνι και το σημείωμα στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου
VIP Life

Meghan Markle: Το στεφάνι και το σημείωμα στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου

H Meghan Markle μπορεί να μην κατάφερε να είναι στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου, ωστόσο η πράξη της υποδήλωσε την θλίψη της. 

Με τιμές ανώτατου στρατιωτικού και συζύγου βασίλισσας είπαν στενοί συγγενείς και συνεργάτες το τελευταίο αντίο στον Πρίγκιπα Φίλιππο.

H Meghan Markle, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Η ίδια παρακολούθησε την τελετή της κηδείας από το σπίτι της στην Καλιφόρνια και όλα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4) στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η Meghan Markle έστειλε με τον σύζυγό της ένα στεφάνι, το οποίο βρισκόταν στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν η ίδια είχε φτιάξει μία χειρόγραφη κάρτα, η οποία συνόδευε το στεφάνι για τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Θέλοντας να τιμήσει την καταγωγή του Δούκα του Εδιμβούργου, στο εν λόγω στεφάνι είχε τοποθετήσει και το φυτό Acanthus Mollis, το οποίο φυτρώνει και παρατηρείται σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και σε πολλά μέρη της χώρας μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved