Μπιλ - Μελίντα Γκέιτς: Χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου
VIP Life

Μπιλ - Μελίντα Γκέιτς: Χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου

Ο Μπιλ Γκέιτς και η Μελίντα Γκειτς αποφάσισαν να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή μετά από 27 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft και η σύζυγός του αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς δεν πιστεύει ότι μπορούν να εξελιχθούν άλλο σαν ζευγάρι.

Η είδηση εδώ και ένα περίπου 24ωρο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, καθώς είναι τον νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Μπιλ Γκέιτς με μια ανάρτησή του στο twitter έκανε σαφείς τους λόγους που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους με την Μελίντα Γκέιτς.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Έπειτα από πολλή σκέψη και δουλειά πάνω στη σχέση μας, αποφασίσαμε μαζί να βάλουμε τέλος στο γάμο μας. Αυτά τα 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία υπέροχα παιδιά και χτίσαμε ένα Ίδρυμα με δραστηριότητες σε ολόκληρο τον πλανήτη για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να διάγουν υγιή και παραγωγικό βίο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αποστολή αυτή και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί στο ίδρυμα, ωστόσο δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να εξελιχθούμε περαιτέρω σαν ζευγάρι. Ζητάμε να μας δοθεί χώρος και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειας μας καθώς ξεκινάμε στη νέα φάση της ζωής μας”.

Δείτε την ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved