Γαμήλιο πάρτι, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους! Ο απίθανος στολισμός και η τριώροφη τούρτα!
VIP Life

Γαμήλιο πάρτι, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους! Ο απίθανος στολισμός και η τριώροφη τούρτα!

Όταν παντρεύεσαι την εποχή του covid, είναι λογικό το γαμήλιο πάρτι να γίνεται έναν χρόνο μετά, όταν πλέον όλα δείχνουν να βαίνουν προς την κανονικότητα. 

Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία, ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Φίλιππος και η σύζυγός του Νίνα Φλορ, γιόρτασαν με καλούς φίλους την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί πέρυσι τον Δεκέμβριο με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Σεν Μόριτς αλλά η τελετή είχε γίνει, λόγω πανδημίας, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Τώρα όμως, είχε έρθει η στιγμή οι δύο νεόνυμφοι να γιορτάσουν με τους φίλους του αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους.

Το γαμήλιο πάρτι έγινε προς τιμή τους στο Κέμπριτζ, στην έπαυλη της καλής φίλης τους, της επιχειρηματία, Alice Naylor-Leyland, που επιμελήθηκε και του εντυπωσιακού στολισμού.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Violet Henderson και η Caroline Rupert ενώ το τραπέζι που στολίστηκε ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό και με εκατοντάδες μπαλόνια να καλύπτουν το ταβάνι της τεράστιας τραπεζαρίας.

Η νύφη φορούσε ένα ιβουάρ φόρεμα που είχε συνδυάσει με μπότες ενώ ο γαμπρός φορούσε σμόκιν με παπιγιόν. Όταν έφτασαν μαζί στον τεράστιο κήπο της έπαυλης, οι δύο ερωτευμένοι δεν ήταν μόνοι αλλά μαζί με τα σκυλάκια τους που υπεραγαπούν.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν έκοψαν την σιέλ τριώροφο τούρτα τους, με τους καλεσμένους να τούς χαρίζουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το υπέροχο γαμήλιο πάρτι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved