Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Νέα εμφάνιση χωρίς τη σύζυγό του! Τι συμβαίνει με τον γάμο τους;
VIP Life

Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Νέα εμφάνιση χωρίς τη σύζυγό του! Τι συμβαίνει με τον γάμο τους;

Όλο και φουντώνουν διάφορες φήμες και σενάρια που βάζουν στο στόχαστρο τον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σαρλίν.

Η πρόσφατη καταγγελία για νέο εξώγαμο παιδί του πρίγκιπα σε συνδυασμό με την απόφαση εκείνης να ταξιδέψει μέχρι τον τόπο όπου μεγάλωσε, τη Νότια Αφρική για να ενισχύσει την προσπάθεια για κατά της λαθροθηρίας ρινόκερου έβαλαν... ψύλλους στα αυτιά πολλών περιοδικών και εφημερίδων του Μονακό που θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση στον γάμο του.

Επισήμως, η πριγκίπισσα Σαρλίν παραμένει μακριά από τη "βάση" της, το πριγκιπάτο λόγω μίας ίωσης που την ταλαιπωρεί και η οποία δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει για την επιστροφή της. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η εντυπωσιακή πριγκίπισσα δεν παρευρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα events του Μονακό, το Grant Prix.

Σε πρόσφατη έξοδό του, ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκε στο Ωκεανογραφικό μουσείο μαζί με τα παιδιά του, τα 6χρονα δίδυμα, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, με την απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή.

Και φυσικά διάφορες φήμες και σενάρια φούντωσαν και έχουν να κάνουν καθαρά με τον γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού του Μονακό που παρά τις προσπάθειές του να αποφεύγει τέτοιους ψιθύρους, δεν τα καταφέρνει.
Δείτε φωτογραφίες του πρίγκιπα Αλβέρτου με τα παιδιά του στο Ωκεανογραφικό μουσείο προ ημερών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved