Αντώνης Λαιμός – Μαρίκα Αράπογλου: Νέες φώτο και βίντεο από τον λαμπερό γάμο τους στο Πάπιγκο
VIP Life

Αντώνης Λαιμός – Μαρίκα Αράπογλου: Νέες φώτο και βίντεο από τον λαμπερό γάμο τους στο Πάπιγκο

Σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες στο Πάπιγκο έγινε ο λαμπερός θρησκευτικός γάμος του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με τη Μαρίκα Αράπογλου το Σάββατο 19 Ιουνίου! 

Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι...

Ο γάμος με τους λαμπερούς προσκεκλημένους έγινε στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου, στην είσοδο του Μεγάλου Παπίγκου από τους Μητροπολίτες Ιωαννίνων Μάξιμο και Αργεντινής Ιωσήφ.

Και στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο κτήμα του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου, όπου όλα είχαν διαμορφωθεί και στολιστεί ειδικά γι' αυτή τη μέρα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι λόγω της πανδη­μίας, ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία των γονιών τους, ενώ χθες, Σάββατο 19 Ιουνίου έγινε ο θρησκευτικός, στις πλα­γιές της Τύμφης, στο Πάπιγκο και ακολούθησε το γαμήλιο δείπνο στον ιδιό­κτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου με όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα.

Εδώ και μέρες συνεργεία κατασκευαστικών εταιρειών δούλεψαν αδιάκοπα για να είναι όλα έτοιμα για τον λαμπερό γάμο και την εξίσου λαμπερή γαμήλια δεξίωση. Είχαν στηθεί ήδη σε μία υπέροχη τοποθεσία προκατασκευασμένα αίθρια και ολόκληρες αίθουσες όπου και έγινε ο μυστήριο αλλά και η δεξίωση. Μάλιστα, είχαν μεριμνήσει να είναι κλειστές οι συγκεκριμένες κατασκευές σε περίπτωση βροχής.

Οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν 110 και όπως έγινε γνωστό υπήρξαν και εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και αρκετοί ξένοι.

Στο κτήμα μαγείρευαν σεφ από διάφορες χώρες του εξωτερικού και ένα πλήθος εδεσμάτων περίμενε τους καλεσμένους. Διάσημοι καλλιτέχνες για την απαραίτητη διασκέδαση δεν υπήρχαν και το γλέντι έγινε με DJs.

Δείτε φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά και μετά στη δεξίωση που ακολούθησε και δημοσιεύτηκαν στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved