H πριγκίπισσα Νταϊάνα ένωσε ξανά τα παιδιά της, έστω και μετά θάνατον! Η συγκλονιστικό άγαλμά της
VIP Life

H πριγκίπισσα Νταϊάνα ένωσε ξανά τα παιδιά της, έστω και μετά θάνατον! Η συγκλονιστικό άγαλμά της

Σήμερα, 1η Ιουλίου 2021, μέρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα γινόταν 60 ετών, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της το οποίο τοποθετήθηκε στους κήπους του Παλατιού του Κένσιγκτον. 

"Σήμερα που θα ήταν τα 60α γενέθλια της μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη της, τη δύναμη και τον χαρακτήρα της -ιδανικά που τη μετέτρεπαν σε μία δύναμη για το καλό όλου του πλανήτη, αλλάζοντας τις ζωές αμέτρητων ανθρώπων προς το καλύτερο.

Κάθε μέρα, ευχόμαστε να μπορούσε να είναι ακόμα μαζί μας, και η ελπίδα μας είναι ότι το άγαλμά της θα αποτελέσει αιώνιο σύμβολο για τη ζωή και τον μύθο που άφησε πίσω της.

Ευχαριστούμε τους Ian Rank-Broadley, Pip Morrison και τις ομάδες τους για την απίθανη δουλειά τους, τους φίλους που βοήθησαν να συμβεί αυτό αλλά και όλους εκείνους ανά τον πλανήτη που κρατούν ζωντανή τη μνήμη της μητέρας μας".

Αυτό ήταν το μήνυμα που συνυπέγραψαν τα δύο αδέλφια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι με αφορμή τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους που συγκίνησε και τους δύο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη στιγμή των αποκαλυπτηρίων από τους δύο πρίγκιπες:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση των δύο γιων της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι η πρώτη μετά την κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου πριν από λίγους μήνες στην οποία παρευρέθηκαν.

Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις τους, μετά την απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι να αποποιηθεί των δικαιωμάτων του σε ό,τι αφορά τη βασιλική οικογένεια στην οποία ανήκει για να ζήσει τη ζωή του εκτός Μεγάλης Βρετανίας με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, περνούν σοβαρότατη κρίση. Παρ' όλα αυτά, σήμερα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατάφερε με τον δικό της μοναδικό τρόπο να φέρει τους γιους της και πάλι κοντά για έναν πολύ συγκινητικό σκοπό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved