Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με μία βόλτα στην Ακρόπολη!
VIP Life

Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα με μία βόλτα στην Ακρόπολη!

Στην Ελλάδα βρίσκονται ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους. 

Η οικογένεια, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, θα ζήσουν ένα άκρως ελληνικό καλοκαίρι, όπως ακριβώς συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, άρχισαν και τις πρώτες αναρτήσεις τους αφότου πάτησαν το πόδι τους στη χώρα μας, όπου επέλεξαν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, θέλησαν να επισκεφτούν και το παγκόσμιο λίκνο του πολιτισμού, την Ακρόπολη όπου έδειξαν να απολαμβάνουν την περιήγησή τους.

Συνέχεια θα έχει βέβαια το Πόρτο Χέλι όπου συνηθίζουν να περνούν τις διακοπές τους.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι εκεί ζει ο Κωνσταντίνος μαζί με τη σύζυγό του Άννα Μαρία μόνιμα και τα παιδιά του, συνηθίζουν να καταλήγουν εκεί κάθε καλοκαίρι για το πρώτο μέρος των διακοπών τους.

Η οικογένεια του Παύλου, μετά τις διακοπές στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες απέναντι, συνηθίζει επίσης να φεύγει για τα πεθερικά του, γονείς της Μαρί Σαντάλ που διαθέτουν εξοχική πολυτελή κατοικία στις Μπαχάμες.

Άγνωστο παραμένει αν η οικογένεια του Παύλου ή τα παιδιά του θα κάνουν και κάποιο πέρασμα από τη Μύκονο που λατρεύουν όλοι.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν από τη βόλτα τους στην Ακρόπολη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved