Γενέθλια για τη Μαρία Ολυμπία με παθιασμένο φιλί από τον billionaire αγαπημένο της-Τo private party
VIP Life

Γενέθλια για τη Μαρία Ολυμπία με παθιασμένο φιλί από τον billionaire αγαπημένο της-Τo private party

Όμορφη και στιλάτη μέσα στο μίνι φούξια φόρεμά της η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία γιόρτασε τα γενέθλιά της στην αγκαλιά του billionaire Βρετανού αγαπημένου της Περεγκρίν Πίρσον, με private party σε βίλα στο Πόρτο Χέλι.

Mάλιστα, talk of the town στα social media από τα Instagram stories που ανέβασε ο αδελφός της Αχιλλέας και η φίλη της Lola Bute έγινε το παθιασμένο φιλί στο στόμα που της έδωσε ο αγαπημένος της, μόλις έσβησε το μοναδικό ροζ κεράκι που στόλιζε τη διώροφη τούρτα της.
Οι γονείς της εορτάζουσας, Παύλος και Μαρί Σαντάλ, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στην Ελλάδα για διακοπές, ευχήθηκαν στην κόρη τους με τρυφερές ευχές στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Όπως αναφέρει και η Espresso: «Ολυμπία, είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας. Σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά Ολυμπία, σε αγαπώ αφάνταστα», έγραψε ο πρίγκιπας Παύλος.
«Χαρούμενα γενέθλια στη λαμπερή Ολυμπία! Συνέχισε να λάμπεις και να μας αγγίζεις με το χιούμορ, τη δύναμη και την ομορφιά σου. Σε αγαπώ αφάνταστα», ήταν τα λόγια της μητέρας της Μαρί Σαντάλ, δημοσιεύοντας και φωτογραφία με την πρώτη τούρτα γενεθλίων από εστιατόριο στις Σπέτσες, ακριβώς στις δώδεκα και ένα μετά τα μεσάνυχτα!

Μόντελινγκ
Το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά και η μοναδική θυγατέρα του Παύλου γεννήθηκε την 25η Ιουλίου1996, στη Νέα Υόρκη. Βαπτίστηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη το 1996, με νονό τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, και έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ το 2017, σε ηλικία 21 ετών.

Το γαλαζοαίματο μοντέλο και fashion influencer είναι το κεντρικό πρόσωπο της φετινής καμπάνιας του οίκου Louis Vuitton για την ανανεωμένη γενιά της θρυλικής τσάντας Capucines. Ζει μόνη στο Λονδίνο, αλλά είναι τρελά ερωτευμένη με τον 27χρονο βαθύπλουτο Βρετανό και εν αναμονή υποκόμη του Κάουντρεϊ, Πέρεγκριν Πίρσον.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved