Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Παρακολουθούσαν με κομμένη ανάσα τις φλόγες στους βασιλικούς τάφους στο Τατοίου!
VIP Life

Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Παρακολουθούσαν με κομμένη ανάσα τις φλόγες στους βασιλικούς τάφους στο Τατοίου!

Θλίψη, οργή αλλά και πολύ πόνο έχουν προκαλέσει σε όλους τους Έλληνες οι εικόνες καταστροφής από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε διάφορα σημεία της χώρας μας.

Μία από αυτές τις φωτιές και στα βόρεια της Αττικής που συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Ολόκληροι οικισμοί εκκενώθηκαν, αμέτρητες περιουσίες έχουν γίνει στάχτη και οι άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν από τη μανία της καταστροφικής φωτιάς.

Σήμερα το μεσημέρι, τα κανάλια μετέδιδαν εικόνες αποκάλυψης από τη Βαρυμπόμπη και φυσικά ο Παύλος και Μαρί Σαντάλ που βρίσκονται αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα για διακοπές, δεν θα μπορούσαν παρά να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την καταστροφή που προκαλεί η φωτιά στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου. Εκεί μέσα βρίσκονται και οι βασιλικοί τάφοι, γεγονός που φυσικά αναστάτωσε σύσσωμη την οικογένεια.

Μάλιστα, τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και ο σύζυγός της, ανέβασαν στα social media φωτογραφίες που πραγματικά σοκάρουν.

"Το δάσος του Τατοΐου στα Βόρεια της Αθήνας καίγεται. 10% του δάσους λέγεται ότι κάηκε χθες. Οι τάφοι της οικογένειας του συζύγου μου είναι εκεί, όπως και οι τάφοι των παππούδων του. Είμαστε όλοι πολύ αναστατωμένοι και προσευχόμαστε για όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από αυτές τις τραγικές φωτιές. Η καρδιά μας είναι με τους απίστευτους πυροσβέστες που μάχονται ασταμάτητα για να σώσουν ό,τι μπορούν. Αυτά τα δάση είναι το οξυγόνο του τόπου μας και πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου" έγραψε η Μαρί Σαντάλ.

Ο Παύλος από την πλευρά του έγραψε:

"Ευχαριστώ τους γενναίους πυροσβέστες, τον στρατό και τους εθελοντές για την συνεχή προσπάθεια να βοηθήσουν να σωθεί η Ελλάδα από τις φρικτές φωτιές. Ο Θεός μαζί σας και σας ευχαριστώ".

Δείτε τις εικόνες που ανέβασαν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved