Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αναβολή και πάλι στο γάμο της- Τι συμβαίνει
VIP Life

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αναβολή και πάλι στο γάμο της- Τι συμβαίνει

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ-Μάθιου Κουµάρ: Πήραν την απόφαση να αναβάλουν και πάλι το γάμο τους.

Από τη μια, η πανδημία, από την άλλη, η στεναχώρια που επικρατεί στη χώρα, εξαιτίας των πυρκαγιών και όλων όσων συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι, ανάγκασαν την Θεοδώρα Γλύξμπουργκ να αναβάλει τον θρησκευτικό της γάμο με τον Μάθιου Κουμάρ για ακόμη μία φορά.

Μπορεί αρχικά η γαμήλια τελετή της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Άννας-Μαρίας, θεοδώρας, με τον γοητευτικό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ να ήταν προγραμματισμένη για πέρυσι τον Μάιο στις Σπέτσες, ωστόσο τα σχέδια άλλαξαν μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το Secret, είχε πάρει την απόφαση να αναβάλει τον γάμο του. Ο γάμος της θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ είχε «κλειδώσει» για το 2021. Ο λόγος αυτής της μετάθεσης ήταν ότι το ζευγάρι ήθελε πρώτα να πάνε όλα καλά, με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με τη νόσο C0VID-19 και μετά, σε συνθήκες ασφάλειας, να πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Εξάλλου, στο μυστήριο, αλλά και στη δεξίωση ήταν να προσκληθούν εκ νέου πολλοί γαλαζοαίματοι και μέλη βασιλικών οίκων του εξωτερικού, που δεν θα ήταν εφικτό να παραστούν σε περίπτωση που η ημερομηνία της τελετής μεταφερόταν το προσεχές φθινόπωρο. Τελικά, όμως, με τα νέα δεδομένα και τις καταστάσεις, αποφάσισαν για δεύτερη φορά να αναβάλουν τον γάμο τους, αφού τα πράγματα στη χώρα είναι δύσκολα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved