Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ερωτευμένος με την εκατομμυριούχο Ισαμπέλα Μασενέ
VIP Life

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ερωτευμένος με την εκατομμυριούχο Ισαμπέλα Μασενέ

Tα βέλη του έρωτα χτύπησαν τον Αχιλλέα-Ανδρέα, γιο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, που περνά το πρώτο του καλοκαίρι με τη σύντροφό του, αλλά και την οικογένειά του.

Ο 20χρονος νεαρός πρίγκιπας βγαίνει με τη συνομήλικό του Ισαμπέλα Μασενέ, που είναι μοντέλο και φωτογράφος, όπως έγινε γνωστό από το ισπανικό περιοδικό «Hola». Οι πρώτες τους κοινές εμφανίσεις έγιναν στις Σπέτσες, όπου πέρασαν μέρος των διακοπών τους με την οικογένεια Γλίξμπουργκ. Οι γονείς του Αχιλλέα Ανδρέα τη λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή, ενώ η όμορφη σύντροφος του γιου τους δείχνει να έχει μεγάλη οικειότητα μαζί τους. Η ίδια από την πρώτη στιγμή ένιωσε πως ήταν μέλος της οικογένειας. Μάλιστα, πολύ στενή σχέση έχει και με την αδελφή του συντρόφου της, Ολυμπία, γι’ αυτό και παρευρέθηκε στα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε ένα Σαββατοκύριακο στην Ιμπιζα.

https://www.instagram.com/p/CSwzCECoS4S

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει και την οικονομική δυναμική που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, παρόλο που είναι „ πολύ νωρίς ακόμα για να σχεδιάσουν το . μέλλον τους. Η Ισαμπέλα είναι η κόρη του Αρνό, ιδρυτή του Διαδικτύου Net-a-Porter, πρωτοπόρου στην πώληση πολυτελούς μόδας μέσω Διαδικτύου. Η μητέρα της, Νάταλι Μασενέ, δημιούργησε το λιανικό εμπόριο υψηλής μόδας Net- a-Porter ενώ βρισκόταν στο τραπέζι της κουζίνας της σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι το 2000. Σήμερα, η ιστοσελίδα έχει έξι εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα και πουλά 390 brands σε 170 χώρες με τρελά κέρδη. Το 2015, όπως αναφέρει το Secret, οι γονείς της Ισαμπέλα, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια γάμου, χώρισαν. Η μητέρα της ζει στο Donhead House, ένα αρχοντικό στο Wiltshire, ενώ ο πατέρας της έχει παντρευτεί το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια Caroline Sciamma. Η Ισαμπέλα έχει μία αδελφή, την Αβα, η οποία είναι 15 ετών, και έναν θετό αδελφό, τον Λεονάρντο, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της.

Εν μέσω πανδημίας η 20χρονη κληρονόμος, ενώ σπούδαζε Αγγλική Λογοτεχνία και Κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, μοίρασε τον υπόλοιπο χρόνο της βοηθώντας το Pretty Bird a Think Tank, μια εταιρεία παραγωγής και επαγγελματικού προσανατολισμού. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η εταιρεία IMG Models τής πρότεινε συνεργασία. Το ίδιο καλοκαίρι, του 2020, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του περιοδικού «Wonderland». Στη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πάθος της για τη σκηνοθεσία και το σενάριο, ενώ είχε αναφερθεί και στη μεγάλη της ανησυχία για την κλιματική αλλαγή. Πολύπλευρη και περίεργη, της αρέσει να βρίσκεται μπροστά και πίσω από την κάμερα. Οι δύο νέοι έχουν πολλά κοινά, καθώς είναι αφοσιωμένοι στην επιχείρηση μόδας, μεγάλωσαν στο Λονδίνο και ενδιαφέροντα για την Τέχνη και τη φωτογραφία.

Ο εγγονός του Κωνσταντίνου Β’ και της Άννας-Μαρίας της Δανίας γεννήθηκε στο ιατρικό κέντρο Weill Cornell στη Νέα Υόρκη, πριν από 20 χρόνια. Βαφτίστηκε Αχιλλέας-Ανδρέας της Ελλάδας, με τίτλο «Βασιλική Υψηλότητα», στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο.

Είχε επτά νονούς, συμπεριλαμβανομένης της Ινφάντα Έλενα της Ισπανίας. Σε αυτή την τελετή παρευρέθηκε και η βασίλισσα Σοφία, η μεγάλη θεία της από την πλευρά του πατέρα της. Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας. Ο Αχιλλέας ανακάλυψε το πάθος του για τον κόσμο του κινηματογράφου στο οικοτροφείο στα περίχωρα του Λονδίνου, όπου πέρασε πέντε χρόνια, στο Wellington College στο Berkshire.

Από το 2017 προσπαθεί να απογειώσει την καριέρα του ως ηθοποιός, ενώ προσπάθησε να βαδίσει και στα βήματα της ηθοποιού θείας του, θεοδώρας Γκρις, παίζοντας για ένα φεγγάρι στη σειρά «Τόλμη και γοητεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved