Μαίρη Κατράντζου: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της μετά από 19 χρόνια! Οι πρώτες φωτό!
VIP Life

Μαίρη Κατράντζου: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της μετά από 19 χρόνια! Οι πρώτες φωτό!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε την Πέμπτη (26/8) η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου τον εδώ και 19 χρόνια σύντροφό της Μάριο Πολίτη

Ο λαμπερός γάμος έγινε στις όμορφες Σπέτσες με την όμορφη νύφη να έχει επιλέξει για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της ένα απλό, λιτό αλλά πολύ ρομαντικό νυφικό.

Αμέσως μετά ακολούθησε εξίσου λαμπερή δεξίωση με το art de la table να είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό για τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους οι πολύ καλές φίλες της νύφης Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγο του Νικόλαου και η Βίκυ Καγιά οι οποίες επιδόθηκαν σε αμέτρητες selfie με τους νεόνυμφους και κυρίως με τη σχεδιάστρια μόδας.

Το ζευγάρι ζει εδώ και χρόνια σαν παντρεμένο στο πολυτελές μίνιμαλ διαμέρισμα της σχεδιάστριας στο Λονδίνο και μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα. Η Μαίρη Κατράντζου ειδικά επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας -συνήθως για τέσσερις ημέρες- και αφού συναντήσει τους γονείς της, πηγαίνει για ποτό στην πλατεία Καρύτση ή στη Γλυφάδα, για μπάνιο στον Αστέρα Βουλιαγμένης και για ψώνια στο Κολωνάκι.

Δεν παραλείπει τους χαλαρωτικούς περιπάτους στο Άλσος της Καισαριανής αλλά και τις επισκέψεις στο Μουσείο Μπενάκη, ενώ απολαμβάνει τις περιπλανήσεις στα στενά στο Κουκάκι και στην Πλάκα.

Συνήθως γευματίζει με τον σύντροφό της στη «Μεγάλη Βρετανία» ή με τους γονείς της στον «Διόνυσο» με θέα την Ακρόπολη.

Το πρόγραμμα της σχεδιάστριας στο Λονδίνο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Τα πρωινά βρίσκεται στο στούντιο σχεδιάζοντας νέα κομμάτια και ολοκληρώνοντας μαζί με τη πολυμελή ομάδα της τις δημιουργίες της, ενώ από τις 12 έως και τις 5 έχει ραντεβού με πελάτες. Αμέσως μετά κατευθύνεται στο διαμέρισμά της για να γευματίσει με τον σύντροφό της ο οποίος είναι καθηγητής Νευρολογίας και η δουλειά αρχίζει ξανά γύρω στα μεσάνυχτα, όταν εκείνος πηγαίνει για ύπνο.

Σπάνια βγαίνουν έξω μαζί, καθώς για τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους προτιμούν να χαλαρώνουν στο σπίτι μόνοι ή παρέα με καλούς φίλους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Ανάμεσα στους πολλούς φίλους της ανά την υφήλιο περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα της διεθνούς σόουμπιζ και της επιχειρηματικής ελίτ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ευγενία Νιάρχου, με την οποία κάνουν στενή παρέα, μοιραζόμενες το κοινό πάθος τους για τη μόδα.

Δείτε φωτογραφίες από τον υπέροχο γάμο του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved