Πικάντικη ιστορία: Η Diana έβαζε τον εραστή της στο πορτπαγκάζ της BMW για να μπει κρυφά στο παλάτι
VIP Life

Πικάντικη ιστορία: Η Diana έβαζε τον εραστή της στο πορτπαγκάζ της BMW για να μπει κρυφά στο παλάτι

Μπορεί να έχουν περάσει 24 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όμως ο μύθος της παραμένει ζωντανός με κάθε τρόπο, ακόμα και με τις... πικάντικες ιστορίες που έχουν να διηγηθούν άνθρωποι που ήταν κοντά της. 

Αφορμή για να δουν το φως της δημοσιότητας νέες τέτοιες πικάντικες ιστορίες είναι η κυκλοφορία του βιβλίου με τίτλο «The Secret Royals: Spying and the Crown, from Victoria to Diana» που έχει για θέμα του τη ζωή των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και στις σχέσεις που είχαν με το προσωπικό ασφαλείας τους, αλλά και στους κινδύνους που αντιμετώπισαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ειδικά η πριγκίπισσα Νταϊάνα, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να "ξεφεύγει" της προσοχής των αντρών της ασφάλειάς της, επιζητώντας την ιδιωτικότητα και την ελευθερία της, όπως την ένιωθε εκείνη. Μάλιστα, αφότου χώρισε με τον πρίγκιπα Κάρολο, η Νταϊάνα έγινε ακόμα πιο ευρηματική στον τρόπο που θα ξεγελούσε τους σωματοφύλακές της.

«Η Νταϊάνα σχεδόν καθημερινά σκαρφιζόταν και κάτι για να μας κοροϊδέψει, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Όταν είχε την σχέση με τον Πακιστανό γιατρό, τον έβαζε στο παλάτι του Κένσιγκτον κρυμμένο στο πορτπαγκάζ της BMW της. Δεν ήξερε ότι η ράμπα στην είσοδο είχε ζυγαριά. Όταν βλέπαμε 198 pounds βαρύτερο το αμάξι να επιστρέφει από όταν έφυγε, καταλαβαίναμε ότι είχε κρυφό συνεπιβάτη. Κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε. Μια φορά όμως δεν άντεξα. Μόλις είδα την μέτρηση 220 pounds έξτρα, της είπα ότι ο "κρυφός συνοδός της πάχυνε και θα έπρεπε να κάνει δίαιτα". Από τότε δεν ξαναμετρήσαμε υπέρβαρο στο αυτοκίνητό της. Τον συναντούσε εκτός παλατιού» αναφέρει πηγή στο βιβλίο το οποίο αναφέρεται και σε μία άγνωστη τρομακτική ιστορία που αφορά στον πρίγκιπα Κάρολο.

«Σχεδίαζαν να τον απαγάγουν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο κολέγιο, όπου όλοι θα ήταν ντυμένοι με αποκριάτικα κοστούμια. Ήταν τραγικό και αστείο ταυτόχρονα. Ντυμένοι με αποκριάτικες στολές κυνηγούσαμε τις αμαζόνες στο πάρτι».

Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, στην τελετή ανακήρυξης του ως Πρίγκιπα της Ουαλίας βρέθηκε και «ελεύθερος σκοπευτής που άνηκε σε εξτρεμιστική ομάδα για την απελευθέρωση της Ουαλίας αλλά ανακαλύψαμε και βόμβα στον χώρο της τελετής. Kαι μάλιστα με δραματικό τρόπο. Ένας 10χρονος νόμιζε ότι βρήκε μια μπάλα και την κλώτσησε. Η βόμβα έσκασε και ο μικρός έμεινε ανάπηρος».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι συγγραφείς Richard Aldrich and Rory Cormac, υποστηρίζουν ότι όταν ο πρίγκιπας Κάρολος σπούδαζε στο Κέιμπριτζ, προτίμησε να κάνει ποδήλατο στην πανεπιστημιούπολη και οι φύλακες του θα τον ακολουθούσαν σε αρκετή απόσταση σε ένα Land Rover. Όμως, παρά τις προφυλάξεις ασφαλείας, ο πρίγκιπας Κάρολος σχεδόν απήχθη από μια ομάδα νεαρών γυναικών κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ραγκ (ετήσια εκδήλωση όπου οι φοιτητές μεταμφιέζονται και κάνουν φάρσες όλα στο όνομα της φιλανθρωπικής συγκέντρωσης χρημάτων) του 1968.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved