Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Ο Σταύρος Νιάρχος με τη Ντάσα Ζούκοβα πιασμένοι χέρι - χέρι (photos)
VIP Life

Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Ο Σταύρος Νιάρχος με τη Ντάσα Ζούκοβα πιασμένοι χέρι - χέρι (photos)

Ανάμεσα στους 100 καλεσμένους του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ σήμερα (23/10) για τον γάμο τους στη Μητρόπολη Αθηνών ήταν και ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα

Το ζευγάρι έδειξε να έχει ανάγκη να κάνει διακριτική την παρουσία του στο μυστήριο, όμως οι φωτογραφικοί φακοί και οι κάμερες που παραμόνευαν έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών τούς είδαν να αποχωρούν από το σημείο για να ετοιμαστούν για τη γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθούσε.

Ο Χρυσός Έλληνας κληρονόμος με την όμορφη σύζυγό του είχαν παντρευτεί το Ιανουάριο του 2020 σε μία πολύ κλειστή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από τότε σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει για την περίσταση total black outfit και η αλήθεια είναι πως η Ντάσα Ζούκοβα, μητέρα των παιδιών του δισεκατομμυριούχου Ρώσου Κροίσου Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν από τις πιο καλοντυμένες ανάμεσα στους καλεσμένους του λαμπερού γάμου.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα αποχώρησαν κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου από την εκκλησία, δείχνοντας βιαστικοί και φυσικά εντελώς απρόθυμοι να ποζάρουν για τους φωτογραφικούς φακούς. Το ίδιο συνέβη και κατά την άφιξή τους στον χώρο όπου θα δινόταν η γαμήλια δεξίωση.

Να θυμίσουμε ότι μετά το γάμο Φίλιππου-Νίνα Φλορ, είχε προγραμματιστεί να ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση για τους καλεσμένους στο γυμναστήριο απέναντι από το Ζάππειο Μέγαρο. Μάλιστα, οι δύο ερωτευμένοι είχαν προβλέψει, σε περίπτωση βροχής ή γενικότερα κακοκαιρίας, να αλλάξει η τοποθεσία της δεξίωσης και να γίνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Σταύρου Νιάρχου με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα:

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Οι πρώτες φώτο από τον λαμπερό γάμο τους

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Μπλάτνικ - Σαντάλ έκαναν το κοινό να παραμιλά με τις εμφανίσεις τους

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Καρέ – καρέ η άφιξη στο pre wedding πάρτι τους (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved