Πρίγκιπας Κάρολος: Η τεράστια θυσία που θα κάνει όταν γίνει βασιλιάς - Δεν τον χαροποιεί καθόλου
VIP Life

Πρίγκιπας Κάρολος: Η τεράστια θυσία που θα κάνει όταν γίνει βασιλιάς - Δεν τον χαροποιεί καθόλου

Τι θα αναγκαστεί να «ξεριζώσει» από τη ζωή του ο Κάρολος όταν ανέβει στον θρόνο, πληρώνονται ένα αρκετά βαρύ τίμημα. Ο μέλλονται βασιλιάς έχει οικολογική συνείδηση και λατρεύει το πράσινο…

Αν και πολλοί θεωρούσαν ότι λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραχωρήσει τη θέση του στη σειρά διαδοχής, στον γιου του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν έρθει ή ώρα, έκανε την έκπληξη καθώς ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνει βασιλιάς, μια εξέλιξη που θα αλλάξει δραματικά τη ζωή του. Αναλαμβάνοντας τη θέση του μονάρχη, ο Κάρολος που είναι ήδη 73 ετών, θα είναι υποχρεωμένος να κάνει μια τεράστια θυσία, σύμφωνα με τους βασιλικούς εμπειρογνώμονες. .Ουσιαστικά, ο πρίγκιπας Κάρολος θα πρέπει να «ξεριζώσει» τη ζωή του όπως την ήξερε, όταν ανέβει στο θρόνο, καθώς θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει το σπίτι που τόσο αγαπάει.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η σύζυγος του, Καμίλα, σχεδιάζουν να μετακομίσουν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όταν φύγει από τη ζωή η Αυτού Μεγαλειότης για να δημιουργήσουν «ένα ορατό σύμβολο της μοναρχίας» στην πρωτεύουσα του έθνους». «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άποψη του Κάρολου είναι ότι ο μονάρχης πρέπει να ζει στα κεντρικά γραφεία της μοναρχίας. Αυτό δεν αμφισβητήθηκε ποτέ», είπε μια πηγή στη Daily Mail.

Η κύρια διεύθυνση του Καρόλου και της Καμίλα είναι το Clarence, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αλλά το ζευγάρι προτιμούσε πάντα να μένει στο καταφύγιο του με τα οκτώ υπνοδωμάτια στο Cotswolds. Το Highgrover House, όπου μένει ο Πρίγκιπας της Ουαλίας για περισσότερα από 40 χρόνια, θεωρείται εδώ και καιρό η αγαπημένη του βασιλική κατοικία. Εκεί πέρασαν με την Καμίλα το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας, ενώ μεταβαίνουν στο Λονδίνο για δημόσιες δεσμεύσεις όταν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Κάρολος θα αναγκαστεί να αποχωριστεί αυτό το σπίτι όταν διαδεχθεί τη βασίλισσα. Ο 73χρονος είναι αποφασισμένος να σεβαστεί την επιμονή της μητέρας του ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ των 775 δωματίων πιστεύοντας ότι δεν είναι βίωσιμα «από την άποψη του κόστους και του περιβάλλοντος».

«Ξέρω ότι δεν είναι θαυμαστής του «μεγάλου σπιτιού», όπως αποκαλεί το παλάτι», είπε μια βασιλική πηγή στους Sunday Times. «Δεν το βλέπει ως ένα βιώσιμο μελλοντικό σπίτι ή ένα οίκημα που είναι κατάλληλο για τον σκοπό του στον σύγχρονο κόσμο». Ο Κάρολθ5 νιώθει πολύ πιο άνετα στις αγροτικές περιοχές, όπου μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη του ενασχόληση με την κηπουρική και τη σκοποβολή. Βέβαια, και τα Ανάκτορα ίου Μπάκιγχαμ έχουν τεράστιους χώρους πρασίνου, ωστόσο δεν συγκρίνονται με τους απέραντους χώρους του Χάιγκρρβ. Οι κήποι του Πρίγκιπα Κάρολου δεν , είναι μόνο ένα καταφύγιο μακριά από το θόρυβο της πόλης. Αντικατοπτρίζουν μια φιλοσοφία ζωής. Ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει δημιουργήσει οικολογικούς εκθεσιακούς κήπους που «συμβιώνουν» αρμονικά με τη φύση. Το σπίτι στο Highgrove αποκτήθηκε από τον Κάρολο το 1980 και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές με τα παιδιά του στους κήπους του. Αυτό . που ήταν κάποτε ένα όμορφο και άδειο τοπίο, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θέλησε να το αλλάξει και να δημιουργήσει έναν κήπο που θα είναι εντυπωσιακός αλλά θα σέβεται και τη φύση και το κατάφερε. Σήμερα, το Highgrove είναι ένας Κήπος της Εδέμ με αναβλύζουσες πηγές, τεχνητές λιμνούλες και μεγάλα φυσικά λιβάδια. Οι κήποι του Καρόλου δεν είναι απλώς τρεις ειδυλλιακοί κήποι. Η διαχείριση όλων γίνεται σύμφωνα με τις βασικές αρχές της οικολογικής κηπουρικής.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved