VIP Life

Αποκάλυψη για William-Kate:Μάθαμε τι της είπε πριν το πρώτο τους δημόσιο φιλί ανήμερα του γάμου τους

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν παντρευτεί στις 29 Απριλίου το 2011 με εκατομμύρια ανθρώπους ανά το κόσμο να παρακολουθούν την τελετή από τις τηλεοράσεις των σπιτιών τους.

Μετά τον λαμπερό γάμο τους στο Westminster Abbey, το ζευγάρι, είχε πάει με άμαξα στο Buckingham Palace όπου χαιρέτησε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να τους δουν από κοντά.

Όταν η Kate Middleton βγήκε στο μπαλκόνι πρώτη φορά ως royal και μελλοντική βασίλισσα στο πλευρό του William, ο κόσμος φώναζε «θέλουμε την Kate ενώ λίγο αργότερα ζητούσαν από το ζευγάρι να ανταλλάξουν ένα φιλί μπροστά σε όλους. Τότε, όπως φαίνεται και στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από την ημέρα του γάμου, ο William είπε στην Kate κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.


Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο δούκας του Cambridge είχε πει στη σύζυγο του «έλα, ένα μικρό φιλί» και το ζευγάρι φιλήθηκε για πρώτη φορά δημόσια ως παντρεμένο ζευγάρι. Έπειτα ο νιόπαντρος της είχε πει «ας τους δώσουμε ακόμα ένα. Σε αγαπώ. Άλλο ένα φιλί, εντάξει;»!
Να θυμίσουμε πως το πλήθος που τα είδε όλα αυτά live, ζητωκραύγαζε!

Αξίζει να σημειωθεί πως το βασιλικό ζεύγος όλα αυτά τα χρόνια κρατά πολύ χαμηλό προφίλ και δεν προβαίνει σε δημόσιες εκφράσεις πάθους. Συνήθως επιλέγουν να περπατούν πιασμένοι χέρι - χέρι.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved