Η Μαρία-Ολυμπία ποζάρει για το Vogue Arabia
VIP Life

Η Μαρία-Ολυμπία ποζάρει για το Vogue Arabia

Για το συλλεκτικό τεύχος της «Vogue Arabia» του Μαρτίου φωτογραφήθηκε η Μαρία - Ολυμπία, η οποία ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ με τις δημιουργίες του οίκου Αquazzura.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου εξελίσσεται σε ένα ανερχόμενο αστέρι της βιομηχανίας της μόδας. Το μοντέλο και fashion influencer, που είναι το κεντρικό πρόσωπο της Luis Vuitton έχει φωτογραφηθεί ξανά για τον γαλλικό οίκο στους δρόμους του Παρισιού, φωτογραφήθηκε για την ανανεωμένη γενιά της θρυλικής τσάντας Capucines, ενώ έχει ποζάρει για τη «Vogue» σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Η 25χρονη, που έχει ξεχωρίσει ήδη για το μοναδικό της στυλ, γιορτάζει δύο σημαντικά ορόσημα: είναι η πέμπτη επέτειος από τη δημοσίευση του κορυφαίου τίτλου μόδας στον κόσμο στη Μέση Ανατολή και είναι επίσης το μεγαλύτερο που έχει δημιουργηθεί ποτέ, με 500 σελίδες. Το επετειακό τεύχος περιλαμβάνει τρεις Αραβίδες σταρ στο εξώφυλλο - τη σχεδιάστρια υποδημάτων Amina Muaddi, την ηθοποιό Nadine Nassib Njeim και τη μεγιστάνα ομορφιάς Huda Kattan.

Η 25χρονη fashionista η οποία γιόρτασε τα γενέθλια της το καλοκαίρι στο Πόρτο Χέλι με ένα χλιδάτο πάρτι στη βίλα του τέως βασιλιά παππού της, παρακολούθησε το πρώτο της σόου υψηλής ραπτικής σε ηλικία 11 ετών, καθισμένη στα γόνατα του μπαμπά της και φορώντας ένα φόρεμα της πολυτελούς μάρκας παιδικών ρούχων το οποίο ξεκίνησε η μητέρα της το 2000.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved