«Εξόριστη» στην Κορσική η Σαρλίν του Μονακό
VIP Life

«Εξόριστη» στην Κορσική η Σαρλίν του Μονακό

Το αερoπλάνο με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, τελικά προσγειώθηκε στο αγαπημένο της νησί, ύστερα από μυστική συμφωνία με τον ηγέτη του πριγκιπάτου Αλβέρτο, σύμφωνα με ιταλική εφημερίδα.

Μάλιστα, πίσω από τη νέα «απόδραση» της Σαρλίν φέρεται ότι κρύβεται το σκάνδαλο που απειλεί να αποσταθεροποιήσει την ηγεσία του συζύγου της.

Η «Corriere della Sera υποστηρίζει ότι η Σαρλίν βρίσκεται μόνη της στην Κορσική, για την οποία παλαιότερα δήλωσε ότι είναι το αγαπημένο της νησί. Φέρεται ότι συμφώνησε στα κρυφά με τον Αλβέρτο να απομακρυνθεί ξανά για λίγο καιρό από τον ίδιο, τα δίδυμα παιδιά τους και το Μονακό, με αντάλλαγμα όταν επιστρέψει στο πριγκιπάτο να αναλάβει τα δημόσια καθήκοντα της.

Ο Αλβέρτος από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε άλλο ένα σημαντικό κίνητρο: Φέρεται ότι φοβόταν τον αντίκτυπο που μπορεί να είχε στην εύθραυστη ψυχική υγεία της συζύγου του το σκάνδαλο διαφθοράς «Dossiers Du Rocher» (Φάκελοι του Βράχου), που έχει πλήξει τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Η πολιτική ατμόσφαιρα στο Μονακό είναι τόσο τεταμένη, που ο Αλβέρτος πρόσφατα έκανε λόγο για «αναληθή» δημοσιεύματα, πίσω από τα οποία κρύβεται μια «στρατηγική αποσταθεροποίησης» του Μονακό.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved