Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το πλουσιότερο παιδί στον κόσμο γίνεται 7 ετών
VIP Life

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το πλουσιότερο παιδί στον κόσμο γίνεται 7 ετών

Μπορεί να είναι πέμπτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου με τον παππού της, Κάρολο, τον πατέρα της, Ουίλιαμ, και τους αδελφούς της, Τζορτζ και Λούις, να προηγούνται,-όμως η Σάρλοτ, που στις 2 Μαΐου γιορτάζει τα έβδομα γενέθλια της, θεωρείται ήδη σημαντικό μέλος της βρετανικής μοναρχίας.

Αναδείχθηκε σε πλουσιότερο παιδί του κόσμου για το 2021, ενώ, όταν ανέβει στο θρόνο ο πατέρας της, η ίδια αναμένεται να λάβει ένα σπουδαίο τίτλο. Η περιουσία της κόρης του δούκα και τη δούκισσας του Κέιμπριτζ αγγίζει τα 3,6 δισεκατομμύρια αφήνοντας στη δεύτερη θέση το μεγαλύτερο αδελφό της με 2,1 δισεκατομμύρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Evening Standard», ο λόγος που βρίσκεται εκείνη στην κορυφή της λίστας είναι επειδή διαθέτει μεγαλύτερη δημόσια απήχηση λόγω του στυλ της-το οποίο γίνεται όλο και πιο επιδραστικό-, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη μητέρα της.

Στην ίδια θέση με την πριγκίπισσα βρίσκεται η 10χρονη κόρ της Μπιγιόνσε και του Jay Z, Μπλου-Άιβ Κάρτερ, ενώ το τρίτο παιδί του Ουίλιαμ και της Κάθριν, Λούις, κατέχει την ενδέκατη. Εκτός από την όποια αμύθητη περιουσία κληρονομήσει με τα χρόνια, ως μεγαλύτερη κόρη του διαδόχου του θρόνου, η Σάρλοτ θα ονομαστεί princess royal, είτε παντρευτεί είτε όχι. Τίτλο που έχει σήμερα η πριγκίπισσα Άννα. Ο εν λόγω τίτλος δόθηκε για πρώτη φορά το 1600.

Επιπλέον, η Σάρλοτ θα πρέπει να περιμένει μέχρι το θάνατο της πριγκίπισσας Άννας αφού το συγκεκριμένο τίτλο μπορεί να έχει μόνο μία γαλαζοαίματη στην ίδια οικογένεια. Η πριγκίπισσα Άννα περίμενε μέχρι το 1987 για να τον λάβει καθώς τότε αποφάσισε η βασίλισσα Ελισάβετ να της τον απονείμει, ενώ από το 1965 δεν τον κατείχε καμία πριγκίπισσα. Τέλος, αν η Σάρλοτ παντρευτεί, τότε ίσως πάρει και τον τίτλο της δούκισσας όπως συνηθίζεται για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά τον γάμο.

Τα πρώτα χρόνια της

Ως πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα κόρη το πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον, η Σάρλοτ, από την ημέρα που γεννήθηκε, έχει την αμέριστη προσοχή της βασιλικής οικογένειας. Η ομοιότητα της με την προγιαγιά της, Ελισάβετ, ήταν η αφορμή για να κάνουν οι πρώτες φωτογραφίες της το γύρο του κόσμου και να καταγράφουν οι απανταχού royal experts της Αγγλίας.

Τα κοινά χαρακτηριστικά της πριγκίπισσας και της μονάρχη της Αγγλίας. Η Σάρλοτ ήταν ένα γελαστό μωρό, ενώ, καθώς έχει γεννηθεί με τα φώτα κυριολεκτικά στραμμένα πάνω της, ήταν ανέκαθεν άνετη με το φακό.

Becoming a lady

Ήδη από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, τόσο η ίδια όσο και ο μεγαλύτερος αδερφός της και πλέον και ο μικρότερος εκτός από τη μητρική τους γλώσσα, τα αγγλικά, μιλούν και ισπανικά χάρη στη νταντά τους, Μαρία Τερέζα Τουριόν Μπαράγια, η οποία απευθύνεται στα παιδιά αποκλειστικά στα ισπανικά. Επιπλέον, κάνουν και στις δύο γλώσσες τα μαθήματά τους.

Πάνω απ΄όλα παιδί

Ο φακός έχει καταγράψει τη Σάρλοτ να επαναστατεί από πολύ μικρή στους βασιλικούς κανόνες και να αποκαλύπτει την αυθόρμητη, παιδική πλευρά της. Το χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν έβγαλε τη γλώσσα της σε κοινό αθλητικής εκδήλωσης με αποτέλεσμα να την επιπλήξει τρυφερά η μητέρα της. Λατρεύει τα σπορ, τη φύση ακριβώς όπως και οι γονείς της ενώ συμμετέχει χωρίς κανένα πρόβλημα σε κάθε δραστηριότητα που αφορά κυρίως τα αγόρια της οικογένειας.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved