Πριγκιπικό στυλ από τη Μαρί Σαντάλ
VIP Life

Πριγκιπικό στυλ από τη Μαρί Σαντάλ

Μετά τον οδηγό savoir vivre, η Μαρί Σαντάλ έγραψε βιβλίο και για την παιδική μόδα.

Το τρίτο της βιβλίο από τη σειρά «Manners begin at brekfast» («Οι καλοί τρόποι ξεκινούν από το πρωινό») κυκλοφόρησε πρόσφατα η σύζυγος του τέως πρίγκιπα Παύλου Γλίξμπουργκ, Μαρί Σαντάλ, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη για το ότι γονείς και παιδιά μπορούν να μάθουν ό,τι χρειάζονται για το savoir vivre, αλλά και καλές πρακτικές για την τεχνολογία και το στυλ στο ντύσιμο των παιδιών.

Δημιουργός μιας επιτυχημένης σειράς παιδικών ενδυμάτων, ιδιοκτήτρια blog, συγγραφέας και εικονογράφος για παιδιά, η Μαρί Σαντάλ είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό τη συγγραφή του βιβλίου, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα πολύτιμο, εργαλείο στα χέρια των γονιών που θέλουν τα παιδιά τους από μικρή ηλικία να μάθουν, κανόνες καλής συμπεριφοράς. Τίτλος του είναι «Τι να φορέσεις και τι όχι». Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, «λατρεύω την παιδική μόδα - τόσο πολύ, που πρωταγωνιστούσα στη δική μου μάρκα παιδικών ρούχων. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχω αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ανάλυση των τάσεων της μόδας από όσο θα ,ήθελα να παραδεχτώ. Όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά, μου άρεσε να είναι κατάλληλα ντυμένα, αλλά θαυμάζω και ένα παιδί που έχει έντονη αίσθηση του εαυτού του. Γιατί λοιπόν να μην τα αφήσουμε να διασκεδάσουν λίγο; Τούτου λεχθέντος, εάν το παιδί σας φαίνεται ατημέλητο, είναι καιρός να εμπλακείτε και να του μάθετε πώς να κάνει καλύτερες επιλογές. Οι κάλτσες πρέπει να απορρίπτονται ή να επισκευάζονται εάν έχουν τρύπες και ρούχα που έχουν ξεπεραστεί θα πρέπει να δωρίζονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Αλλωστε, ως μητέρα πέντε παιδιών και η ίδια, παρέδωσε τα πρώτα μαθήματα στην κόρη της και τους τέσσερις γιους της. Στόχος της συγγραφέως, μέσω του βιβλίου της, που έχει εικονογραφηθεί με ακουαρέλες, είναι να αποτελεί ένα εύκολο ανάγνωσμα για τα παιδιά και ταυτόχρονα να μετατραπεί σε πολύτιμο οδηγό για τους γονείς. Το βιβλίο είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα από την επιτυχημένη επιχειρηματία, που γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ, ενώ σπούδασε στην Ελβετία, στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη. Το πρώτο της βιβλίο, που είναι εγχειρίδιο καλών τρόπων για μικρά παιδιά, κυκλοφόρησε το 2020, για να αποτελέσει έναν πολύτιμο οδηγό για τους γονείς που θέλουν να διδάξουν καλούς τρόπους στο πρωινό και κανόνες συμπεριφοράς στο τραπέζι, καλύπτοντας από την παιδική μέχρι και την εφηβική ηλικία.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved