Ο πρίγκιπας Αχιλλέας βρήκε το ταίρι του
VIP Life

Ο πρίγκιπας Αχιλλέας βρήκε το ταίρι του

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν ο πρίγκιπας Αχιλλέας και η καλλονή σύντροφός του, Ιζαμπέλ Μασνέ, σε κοσμικό event στη Νέα Υόρκη.

O πρίγκιπας Αχιλλέας είναι ερωτευμένος -και πλέον δεν το κρύβει- με ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της διεθνούς μόδας την Ιζαμπέλ Μασνέ, κόρη του επίσης γνωστού μοντέλου, Ναταλί Μασνέ, η οποία ίδρυσε τον διαδικτυακό γίγαντα της μόδας Net-a-Porter.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο New York Unversity και από τότε παραμένουν αχώριστοι. «Ταιριάζουν τέλεια. Η οικογένεια του Αχιλλέα αγαπά την Μπελά τόσο πολύ, που την πήρε μαζί της διακοπές στις Σπέτσες το περασμένο καλοκαίρι», λένε φίλοι του ζευγαριού.

Το ζευγάρι είναι περίπου έναν χρόνο μαζί και πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του στη Νέα Υόρκη, στο We love Coco’s event:». Επιπροσθέτως, στο Μεγάλο Μήλο η Μπελά πέρασε το Πάσχα μαζί με τους γονείς του Αχιλλέα, Μαρί Σαντάλ και πρίγκιπα Παύλο.

Το τοπ μόντελ λάτρεψε τις Σπέτσες κατά το περσινό καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί και φέτος το ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού, αφού τόσο ο Αχιλλέας όσο και τα υπόλοιπα αδέλφια του έχουν δεθεί πολύ με την περιοχή, καθώς συνήθιζαν να μένουν στη βίλα που διατηρούσε ο παππούς τους τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, στο Πόρτο Χέλι. Αυτή η σχέση μοιάζει με εκείνες των παραμυθιών και το ειδύλλιο έχει ήδη απασχολήσει τον διεθνή Τύπο, όπως το «Vanity Fair».

Σίγουρα το ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά παραμένει αμείωτο και αυτό το καλοκαίρι, ενώ οι παπαράτσι από όλο τον κόσμο θα παραμονεύουν για να απαθανατίσουν τους νέους έρωτες της βασιλικής οικογένειας.

Η Ιζαμπέλ εργάζεται στο πρακτορείο μοντέλων IMG Models Worldwide, το οποίο δραστηριοποιείται σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως ή Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες το Λονδίνο, το Παρίσι, το Mιλάνο και το Σίδνεϊ. Μάλιστα, με το πρακτορείο αυτό συνεργάζεται και η Τζίτζι Χαντίντ.

H 21 ετών καλλονή, πατέρας της οποίας είναι ο ισχυρός Αρνάουντ Μασνέ, σπούδασε στο South Kensington του Λονδίνου πριν μετακομίσει στην Αμερική, για να πάρει πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας στο UCLA. Τώρα σπουδάζει στο ΝΥU, όπου φοιτεί και ο 21 χρόνος Αχιλλέας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν τον πρίγκιπα Αχιλλέα, ως «Ελληνα θεό», εξαιτίας της φυσικής του ομορφιάς. Ο Αχιλλέας μεγάλωσε στο Λονδίνο και φοίτησε στο Wellington College στο Βerkshire. Πριν από περίπου πέντε χρόνια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved