Ευγενία Νιάρχου: Ήρθε Αθήνα και πήγε -πού αλλού- στο Ίδρυμα Νιάρχος!
VIP Life

Ευγενία Νιάρχου: Ήρθε Αθήνα και πήγε -πού αλλού- στο Ίδρυμα Νιάρχος!

Στην Αθήνα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ευγενία Νιάρχου και μάλιστα δεν θα μπορούσε να μην περάσει μία βόλτα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που φέρει το όνομα του παππού της αλλά και του αδελφού της!

Η εντυπωσιακή heiress θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη μέσα στον κόσμο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος μιας και επέλεξε για την βόλτα της εκεί ένα απλό denim και λευκό t shirt το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρα φλατ παπούτσια και μαύρη ζώνη. Είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω και έδειχνε να έχει πολύ καλή διάθεση.

Η Ευγενία Νιάρχου, έδειξε να απολαμβάνει τη βόλτα της στις εγκαταστάσεις, θαυμάζοντας τους χώρους του και απαθανατίζοντας όμορφα και εντυπωσιακά έργα τέχνης που βρίσκονται εκεί.

Στην ανάρτησή της για την επίσκεψή της στην Αθήνα, η όμορφη κληρονόμος της οικογένειας Νιάρχου δήλωσε ότι αγαπά πολύ την πόλη και ανάρτησε και ένα μικρό βίντεο με άποψη από την πρόσοψη του Ιδρύματος, δείχνοντας περήφανη γι' αυτό.

Στην ίδια ανάρτηση ανέβασε κοσμήματα δικής της έμπνευσης που ανήκουν στη συλλογή της Venyx, μιας φίρμας που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα συγκεκριμένα κοσμήματα, μάλιστα, ένα περιδέραιο είναι σε σχήμα της γαλανόλευκης.

Η Ευγενία Νιάρχου επίσης ανάρτησε και μία φωτογραφία που πρόδιδε την παρουσία της στη βάφτιση ενός αγοριού, περισσότερες λεπτομέρειες για το οποίο δεν έδωσε.

Να σημειώσουμε ότι τέσσερις μέρες πριν η Ευγενία Νιάρχου βρισκόταν στη γειτονική Ιταλία όπου επισκέφτηκε όμορφα κάστρα και ανάκτορα, δείχνοντας εντυπωσιασμένη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved