Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στην τελετή της Παρασκευής και αυτός είναι ο λόγος
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στην τελετή της Παρασκευής και αυτός είναι ο λόγος

Οι 4ήμεροι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο για τα 70 χρόνια μοναρχίας της βασίλισσας Ελισάβετ ξεκίνησαν σήμερα ωστόσο μια είδηση για την υγεία της φέρνει αλλαγές.

Σύμφωνα με το BBC, η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί στην τελετή της Παρασκευής (3-06) για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

«Η βασίλισσα δεν θα παραστεί στην Ιωβηλαία λειτουργία της Παρασκευής στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, αφού ένιωσε δυσφορία ενώ παρακολουθούσε την παρέλαση της Πέμπτης έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του BBC.

«Η βασίλισσα απόλαυσε πολύ τη σημερινή παρέλαση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και την πτήση των αεροσκαφών της RAF, αλλά ένιωσε κάποια αδιαθεσία. Λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι και τη δραστηριότητα που απαιτείται να συμμετάσχει στην αυριανή εκδήλωση στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, η Αυτή Μεγαλειότατος με μεγάλη απροθυμία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα παρευρεθεί», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για τη υγεία της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ την Πέμπτη (2-06) ανέβηκε στον εξώστη του Παλατιού, χαιρέτησε το πλήθος κόσμου ενώ παρακολούθησε την παρέλαση, στην οποία συμμετέχουν 1.400 στρατιώτες, 200 άλογα και 400 μουσικοί.

Στο πλευρό της ήταν και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώ στον εξώστη δεν βρέθηκαν ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς η ίδια η βασίλισσα τους είχε αποκλείσει, κι έτσι παρακολούθησαν διακριτικά την παρέλαση από άλλο σημείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved