Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Στην Ελλάδα για διακοπές με τα παιδιά τους!
VIP Life

Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Στην Ελλάδα για διακοπές με τα παιδιά τους!

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, όπως συνηθίζουν κάθε καλοκαίρι. 

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μαζί με τον μεγαλύτερο γιο τους Κωνσταντίνο βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους και μάλιστα η Μαρί Σαντάλ ανέβασε και μία πρώτη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ανακοινώσει την άφιξή τους στην Ελλάδα. Σε αυτή απεικονίζεται ένα υπέροχο τοπίο με φόντο τη θάλασσα και πρωταγωνιστεί ο γιος της Κωνσταντίνος να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο.

Μάλιστα, η Μαρί Σαντάλ σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία: «Ένα κομμάτι παραδείσου», αφήνοντας να φανεί και πάλι η αγάπη που έχει για τη χώρα μας.

Την ίδια ώρα, η κόρη του ζευγαριού, Μαρία Ολυμπία ανέβαζε φωτογραφίες από παραλία, να παίζει... ελληνικότατο τάβλι και να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα με την παρέα της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πού ακριβώς κάνει διακοπές. Δεν αποκλείεται όμως να έχει επιλέξει και εκείνη να παρασύρει την παρέα της στην Ελλάδα που η ίδια έχει συνδυάσει με τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής της από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι. Οι Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι πάντα αποτελούσαν σημείο αναφοράς για την ίδια και την οικογένειά της.

Από τότε που πούλησε την έπαυλή του στο Πόρτο Χέλι ο παππούς της, ο Κωνσταντίνος κανείς δεν γνωρίζει πώς έχουν ορίσει ως οικογένεια το πλάνο τους, όμως σίγουρα η Ελλάδα είναι από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασαν τα μέλη της οικογένειας Παύλου-Μαρί Σαντάλ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved