Βασίλισσα Ελισάβετ: Η κομψότητα, τα πολύχρωμα σύνολα και το αξεσουάρ που ποτέ δεν είχε αποχωριστεί
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η κομψότητα, τα πολύχρωμα σύνολα και το αξεσουάρ που ποτέ δεν είχε αποχωριστεί

Ολόκληρα βιβλία είναι αφιερωμένα στην καταγραφή κάθε ιδιαίτερης ενδυμασίας της Βασίλισσας Ελισάβετ με κύρια χαρακτηριστικά την κομψότητα της.

H μεγάλη αδυναμία της Βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν τα περλέ πανάκριβα κοσμήματα, οι καρφίτσες που κάθε φορά συνδύαζε ανάλογα με τον χρωματισμό του κοστουμιού της ενώ ποτέ δεν είχε αποχωριστεί τα σικάτα καπέλα της.

Σε κάθε της εμφάνιση επέλεγε κοστούμι σε ύφασμα ανάλογα με την εποχή, πάντα μονόχρωμο και πάντα η φούστα σε μίντι γραμμή.

Στα γεύματα εκτός εσωτερικού χώρου, επέλεγε υφάσματα με πολύχρωμα patterns ενώ αυτό που πάντα εντυπωσίαζε ήταν οι γόβες της! Δεν είχε κάνει και λίγες εμφανίσεις με φορέματα, παλτό και μαντήλι στο κεφάλι.

Το στιλ της Βασίλισσας αναμφισβήτητα έχει γράψει τη δική του ιστορία, πάντα με σεβασμό στο πρωτόκολλο!

Στο «Our Rainbow Queen», η Ουαλή δημοσιογράφος Σάλι Χιούζ αναλύει το σκεπτικό της βασίλισσας «Δεν θα φοράει πράσινο σε χώρους με γρασίδι, ούτε σκούρα χρώματα όταν βρίσκεται μπροστά σε σκούρες ταπετσαρίες»

«Πρέπει να ξεχωρίζει για να μπορούν οι άνθρωποι να πουν "είδα τη Βασίλισσα"», λέει η Σόφι Ρις Τζόουνς, η κόμισσα του Ουέσεξ, στο ντοκιμαντέρ του 2016 «Η Βασίλισσα στα 90».

«Ο ρόλος μας ως στιλίστες της είναι να διασφαλίσουμε ότι η βασίλισσα είναι κατάλληλα ντυμένη για κάθε περίσταση», γράφει η Άντζελα Κέλι στα απομνημονεύματά της «The Other Side of the Coin» που εγκρίθηκαν από τη μονάρχη το 2019.

«Ψάχνω για κίνηση με μαλακά ελαφριά υλικά, και μπορεί ακόμη και να ενεργοποιήσω έναν ανεμιστήρα για να δω πώς συμπεριφέρονται στο αεράκι... Καθώς το φως αλλάζει ή όταν η Αυτής Μεγαλειότης προσέρχεται σε έναν εσωτερικό χώρο, αυτό θα έχει επίδραση στο χρώμα και την υφή του υφάσματος και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη».

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved