The Crown: Τι θα γίνει σε περίπτωση θανάτου της Ελισάβετ;
VIP Life

The Crown: Τι θα γίνει σε περίπτωση θανάτου της Ελισάβετ;

Όλοι πλέον γνωρίζουν τι σημαίνει Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου, που αναφέρεται στο «σχέδιο δράσης» που θα μπει σε εφαρμογή αμέσως μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι πως ένα αντίστοιχο σχέδιο έχουν ετοιμάσει και οι συντελεστές της σειράς «The Crown» σε περίπτωση που συμβεί το μοιραίο. Πιο αναλυτικά, οι παραγωγοί της σειράς αποκάλυψαν το πώς πρόκειται να κινηθούν, αν η εκπομπή ακόμα προβάλλεται ταυτόχρονα με το δυσάρεστο γεγονός.

Όπως και στην πραγματικότητα η Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου ή Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε, αφορά στον σχεδιασμό της ανακοίνωσης του θανάτου, της περιόδου του επίσημου πένθους και τις λεπτομέρειες της κηδείας, έτσι και η σειρά έχει το δικό της τελετουργικό.

«Έχουμε τη δική μας βερσιόν της Γέφυρας του Λονδίνου. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα ξαναξεκινήσουμε», δήλωσε άτομο από την παραγωγή.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η 5η σεζόν της σειράς πρόκειται να προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, με τους νέους ηθοποιούς να αναλαμβάνουν τους χαρακτήρες, λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τη δεύτερη διανομή.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved