Εντείνεται η αγωνία: Στη Σκωτία τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ
EPA/Andrew Milligan / POOL
VIP Life

Εντείνεται η αγωνία: Στη Σκωτία τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ

Δύσκολες ώρες διανύει η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία φαίνεται πως δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή της, μετά τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και θέλουν τους γιατρούς της να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για την πορεία της υγείας της. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Dailymail, ο Harry και η Meghan ταξιδεύουν αυτή την ώρα για Σκωτία προκειμένου να βρεθούν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς της που την παρακολουθούν στενά εδώ και καιρό, σήμερα το πρωί (8/9) η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Camilla βρίσκονται ήδη στη Σκωτία και μάλιστα μένουν πολύ κοντά στα ανάκτορα του Balmoral, εκεί όπου βρίσκεται κλινήρης η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπα William βρισκόταν στο Windsor όμως μετά την επιδείνωση της κατάστασης της γιαγιάς του, αποφάσισε να φύγει και εκείνος για Balmoral ώστε να βρίσκεται κοντά της. Ο πρίγκιπας Andrew, η πριγκίπισσα Anne και ο πρίγκιπας Edward επίσης ταξιδεύουν για να συναντήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βασίλισσα επρόκειτο να έχει σύσκεψη με το αντίστοιχο -στην Ελλάδα- Συμβούλιο της Επικρατείας μέσω Zoom όμως την ακύρωσε καθώς οι γιατροί επέμειναν να ξεκουραστεί.

26151748.jpg

Όσο για τον Harry και τη Meghan, επρόκειτο να δώσουν το παρών σε απονομή βραβείων στο Λονδίνο, όμως ακύρωσαν την εμφάνισή τους προκειμένου να βρεθούν με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε: «Στην πρωινή αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της, οι γιατροί έδειξαν προβληματισμό για τη βασίλισσα και συνέστησαν να παραμείνει κάτω από στενή ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα παραμένει στο Balmoral».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες υποδεικνύει πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Εξίσου ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι όλα της τα παιδιά και τα εγγόνια της βρίσκονται κοντά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved