Καμίλα: Ο έρωτας της ζωής του νέου Βασιλιά Καρόλου
VIP Life

Καμίλα: Ο έρωτας της ζωής του νέου Βασιλιά Καρόλου

Είναι ο ίδιος τίτλος που απονεμήθηκε στη μητέρα της Ελισάβετ όταν βασίλευε ο Γεώργιος ΣΤ'. Από ερωμένη… και αντροχωρίστρα σε Βασιλική σύζυγο στο πλάι του Καρόλου.

Η πιο μισητή γυναίκα στη Βρετανία τη δεκαετία του ’80 θα στεφθεί τελικά εν έτη 2022 «βασιλική σύζυγος», έχοντας διανύσει μια τεράστια πορεία από τότε που η Πριγκίπισσα Νταϊάνα την είχε αποκαλέσει αντροχωρίστρα.

Δηλώσεις Νταϊάνα


-«Πιστεύετε ότι η κυρία Πάρκετ Μπόουλς κατέστρεψε τον γάμο σας;», ρωτήθηκε η Νταϊάνα στο παρελθόν.
-«Ήμασταν τρεις σε αυτόν το γάμο. Οπότε υπήρχε συνωστισμός.», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η πριγκίπισσα.

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ήταν το τρίτο πρόσωπο που υπήρχε πάντα σαν σκιά πάνω από το γάμο της ‘Lady D’ με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Για δεκαετίες ήταν η κακιά μιας ιστορίας.

Η πραγματική Καμίλα

Δεκαέξι μήνες μεγαλύτερη από τον Κάρολο, η Καμίλα γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1947. Κόρη αξιωματούχου του Βρετανικού Στρατού, φοίτησε στο σχολείο Queens Gate και σπούδασε στην Ελβετία.

Ήταν εκθαμβωτική. Ήταν αστεία. Αυτό ήταν το ατού της Καμίλα. Οι άνθρωποι απολάμβαναν τη συντροφιά της. Έκανε τους πάντες να γελάνε. Κι έπινε, και κάπνιζε και ήταν μέσα σε όλα. Αγαπούσε τα πάρτι.

Γνώρισε τον Κάρολο το 1970. Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά – λένε αυτοί που ξέρουν – ο οποίος όμως διήρκησε μόνο λίγους μήνες.

Ήταν ο πρώτος έρωτας για τον Κάρολο. Ήταν 23 ετών κι αυτή ήταν η πρώτη πραγματική σχέση του. Αλλά του είπαν χαριτωμένο που έχετε ένα φλερτ αλλά ξέρεις ότι δεν μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

Η σύντομη σχέση τους θα διακοπεί με τον Κάρολο να υπηρετεί στο Βασιλικό Ναυτικό και την Καμίλα να αρραβωνιάζεται άρον- άρον έναν αξιωματικό του ιππικού, με τον οποίο απέκτησε 2 παιδιά.

Ο γάμος του Καρόλου και το «ξέρω» της Νταϊάνα

Εκείνη παντρεύεται το 1973. Εκείνος γνωρίζει την Νταϊάνα 4 χρόνια μετά και την παντρεύεται το 1981. Οι εκ διαμέτρου αντίθετες απαντήσεις που είχαν δώσει Κάρολος και Νταϊάνα στην πρώτη τηλεοπτική τους εμφάνιση ως ζευγάρι είχαν αφήσει εποχή.

Τα σύννεφα και στους δύο γάμους τους δεν άργησαν να φανούν. Η Καμίλα χώρισε το 1995 κι εκείνος το 1996.

Ο Κάρολος χώρισε πολύ επεισοδιακά, καθώς βοούσε ο τύπος για την εξωσυζυγική σχέση με την Καμίλα. Τα ταμπλόιντ ήταν αρκετά άτακτα και ήθελαν να βρουν έναν κακό στην ιστορία.

Μετά το πριγκιπικό διαζύγιο και τον θάνατο της Νταϊάνα πολλοί στράφηκαν εκ νέου κατά της Καμίλα.

Χρειάστηκαν δύο χρόνια για τον διάδοχο του θρόνου και τη σύντροφό του να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση και τρία χρόνια μέχρι η Βασίλισσα Ελισάβετ να δεχτεί να παραβρεθεί στον ίδιο χώρο με την ερωμένη του γιου της.

Το «σχέδιο Καμίλα» του παλατιού
Έκτοτε το παλάτι έβαλε μπρος το επικοινωνιακό λίφτινγκ με το οποίο θα μετέτρεπε την Καμίλα από πριγκιπική ερωμένη σε βασιλική σύζυγο.

Η αντισυμβατική ιστορία αγάπης ολοκληρώθηκε το 2005 με τον γάμο τους.

Η μεταμόρφωση της Καμίλα

Για πολλά χρόνια είχαμε την ίδια κομμώτρια και την έβλεπα στον διπλανό νιπτήρα. Όταν τελείωναν, την έβλεπα να χτενίζει η ίδια τα μαλλιά της.

Δεν άφηνε τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους. Είχε πάντα αυτό το χτένισμα του ’70 σαν τη Φάρα Φόσετ.

Η αιώνια αυτή έφηβη με τα φουντωτά ξανθιά μαλλιά δεν δίστασε να κάνει ριζικές αλλαγές για να μπει στα βασιλικά παπούτσια.

Περιποιημένα χτενίσματα, φορέματα από οίκους και πανάκριβα κοσμήματα έγιναν αναπόσπαστα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Πενήντα δύο χρόνια από την γνωριμία τους, ο Κάρολος εξακολουθεί να χορεύει σαν έφηβος μαζί με την «αιώνια αγαπημένη του», την μέχρι πρότινος «πιο μισητή γυναίκα στη Βρετανία», και το «εσαεί τρίτο πρόσωπο» στον πρώτο γάμο του με την Νταϊάνα.

Όπως και να έχει, ο Κάρολος έγινε αυτόματα βασιλιάς και η Καμίλα Πάρκετ Μπόουλς βασίλισσα σύζυγος και μάλιστα με τις «ευλογίες» της ίδιας βασίλισσας Ελισάβετ.

«Είναι ειλικρινής μου επιθυμία, όταν έρθει η ώρα, η Καμίλα να ονομάζεται Βασιλική Σύζυγος καθώς συνεχίζει το βασιλικό της έργο.», ανέφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ίδια ασχολείται με τη φιλανθρωπία και στέκεται στο πλευρό των θυμάτων ενδοοικογενειακής και σεξουαλικής βίας.

Δείτε το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved